Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Με μεγάλη συμμετοχή σπουδαστών και με την παρουσίαση των σημαντικότερων επιχειρήσεων όλων των κλάδων, υλοποιούνται οι Ημέρες Καριέρας 2019 στο ΙΕΚ PRAXIS.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο ΙΙΕΚ PRAXIS πραγματοποιούνται ημέρες καριέρας, που σκοπό έχουν να φέρουν σε επαφή τους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων  με μεγάλες επιχειρήσεις του τουρισμού, επισιτισμού και φιλοξενίας  (Ξενοδοχεία, μικρές και μεγάλες αλυσίδες τουρισμού,  hotels&resorts, spaκλπ) οι οποίες αναζητούν συνεργάτες για πρακτική άσκηση, εποχική εργασία ή και μόνιμη απασχόληση.

Οι ημέρες καριέρας διοργανώνονται ώστε οι σπουδαστές (πρωτοετείς, τελειόφοιτοι και απόφοιτοι) να  έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους υπεύθυνους για τις προσλήψεις  προσωπικού, να συνομιλήσουν μαζί τους, να ενημερωθούν για τις πολιτικές της κάθε εταιρείας, να καταθέσουν το βιογραφικό τους και να δώσουν συνέντευξη για άμεση ή και μελλοντική συνεργασία.

 

Οι ημέρες καριέρας είναι μια  μοναδική ευκαιρία για επαγγελματικές γνωριμίες που είναι απαραίτητες για την μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη.