Κατηγορία: Εκπαίδευση

Οι σπουδαστές και οι chefs του ΙΕΚ PRAXIS στήριξαν το TΗΝΟΣ FOOD PATHS.

Τα ποιοτικά υλικά της Τήνου, το μεράκι των εθελοντών σπουδαστών μας και η τέχνη των βραβευμένων chefs καθηγητών του ΙΕΚ PRAXIS, αναδεικνύουν τις μαγειρικές του Αιγαίου.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων, παρουσιάστηκαν τα παρακάτω πιάτα :

Ο Chef Γκίκας Ξενάκης, Restaurant ALERIA (Αθήνα), Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, Καθηγητής Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS, παρουσίασε το ΠΙΑΤΟ: «Ψάρι ημέρας φρέσκο, με αγκινάρες και όστρακα και σάλτσα κακαβιάς με μάραθο»

Ο Chef Τάσος Μπουσμούρης, Chef στο εστιατόριο Sea Dunes του Olympia Riviera Thalasso Luxury Resort (Ηλεία) και Καθηγητής Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS παρουσίασε το ΠΙΑΤΟ: «Γαύρος μπρεζέ σε μπρουσκέτα, με ντομάτα κονφί και αρωματικά βότανα, με τσιπς από σκορδάτο λουκάνικο και σάλτσα φράουλας»

Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην Τήνο η γιορτή γαστρονομίας με την επωνυμία “Tinos Food Paths”, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επιχειρηματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου.

Η αξιόλογη γεωγραφική ποικιλομορφία του Νοτίου Αιγαίου, τα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά, τα μοναδικής ποιότητας προϊόντα και η παράδοση, συνθέτουν ένα σπάνιο μωσαϊκό παραστάσεων, εικόνων και εμπειριών δημιουργώντας έναν τόπο ευλογημένο.

Εδώ, οι λάτρεις του αυθεντικού, του ανεπιτήδευτου τουρισμού μπορούν να απολαύσουν ό,τι απλόχερα προσφέρει η φύση.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του TΗΝΟΣ FOOD PATHS: https://el-gr.facebook.com/Tinos-Food-Paths-336368739820527/