Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Το ΙΕΚ PRAXIS μαγειρεύει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (GREEK GASTRONOMY VILLAGE), εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ο Chef και καθηγητής του ΙΕΚ PRAXIS Κωνσταντίνος Τζιτζικάκης (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/kon-tzitzikakis) επιμελήθηκε την παρουσίαση του booth της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Κωνσταντίνος Τζιτζικάκης παρουσίασε Στερεοελλαδίτικα πιάτα και μάγεψε τους πάνω από 400 επισκέπτες της εκδήλωσης Greek Gastronomy Village / Ελληνικό Γαστρονομικό Χωριό με τις πεντανόστιμες δημιουργίες του.

Η έκθεση είχε ως στόχο την προώθηση της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό και συγκεκριμένα τα προστατευόμενης ονομασίας και Γεωγραφικής Ένδειξης προϊόντα της ελληνικής περιφέρειας, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και ποτών.

Σαν ΙΕΚ PRAXIS θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Κωνσταντίνο. Με άρτια τεχνική, ταλέντο  και εμπνευσμένες συνταγές εκπροσώπησε άξια την περιοχή και τις γεύσεις της στην έκθεση. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες εντός και εκτός Ελλάδας.

 

Ευχαριστούμε τον κο Χάρη Κουρούκλη για τις φωτογραφίες του από το event.

Διαβάστε περισσότερα για τις σχολές μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS: https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/tehnikos-mageirikis-tehnis-arhimageiras-chef