Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Το ΙΕΚ PRAXIS στο Redken Symposium in Athens. Το μεγαλύτερο event κομμωτικής είναι γεγονός. Τρεις μέρες γεμάτες δημιουργία έμπνευση και πάθος για την κομμωτική τέχνη. Το Redken Foundation με το ΙΕΚ Praxis θα είναι εκεί. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS θα είναι στο support team τριών International Redken Artist βλέποντας πρώτοι την νέα collection. 

 

Σπούδασε Κομμωτική Τέχνη: https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/tehnikos-kommotikis-tehnis

Στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας του ΙΕΚ PRAXIS με τη REDKEN, οι σπουδαστές των τμημάτων Κομμωτικής απολαμβάνουν μια σειρά από exclusive προνόμια:

  • Υπερσύγχρονα Εργαστήρια Κομμωτικής Τέχνης, σχεδιασμένα από την REDKEN
  • Εκπαιδευτές καταξιωμένοι Hair Stylists
  • Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ειδικότητας είναι ο GLOBAL REDKEN ARTIST Δημήτρης Μάγγος
  • Πρόσβαση για πρακτική άσκηση και προώθηση στην απασχόληση στα κομμωτήρια της REDKEN και σε δεκάδες άλλα καταξιωμένα σαλόνια
  • Οι σπουδαστές της σχολής κομμωτικής λαμβάνουν κατ’ αποκλειστικότητα- δύο φορές τον χρόνο - τις ΤΑΣΕΙΣ του GUIDO, του Παγκόσμιου Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Redken, πριν αυτές διοχετευθούν στα περιοδικά μόδας
  • Συμμετοχή των τριών (3)  σπουδαστών του ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS με τις καλύτερες ακαδημαϊκές επιδόσεις, στο Backstage  του Mega Event της REDKEN που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αθήνα.
  • ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Salon Emotion / Business Development από τα καταξιωμένα στελέχη της L’Oreal Hellas
  • ΔΩΡΕΑΝ παρουσιάσεις (“guest appearances”) των hair artists που είναι μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας Redken Greece.
  • Αποκλειστική χρήση στα εργαστήρια κομμωτικής και εξάσκηση των σπουδαστών με τα αξεπέραστης επαγγελματικής ποιότητας προϊόντα κομμωτικής της Redken.

 

 

Η Redken, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, έφερε την επανάσταση στον τομέα των κομμωτηρίων, εισάγοντας την έννοια της περιποίησης με πρωτεΐνη. Με βάση τη γνώση ότι τα μαλλιά αποτελούνται κυρίως από πρωτεΐνες και ότι μπορούν να απορροφήσουν πρωτεΐνες που εφαρμόζονται τοπικά δημιούργησε νέα προϊόντα με βάση τις πρωτεΐνες. Ξαφνικά, τα κομμωτήρια μπορούσαν να φροντίσουν τα μαλλιά εσωτερικά και για μεγάλο διάστημα, και όχι απλώς να καλύπτουν τις φθορές της τρίχας.Σύντομα άρχισε να αναπτύσσει αποκλειστικές τεχνολογίες πρωτεΐνης και σήμερα κατέχει περισσότερες από 60 παγκόσμιες ευρεσιτεχνίες για προϊόντα και συστατικά.