Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Redken Exchange Made in Greece 2019. Ένα τριήμερο εκπαίδευσης πάνω στα παγκόσμια top trends κομμωτικής. Ένα τριήμερο γεμάτο φαντασία, έμπνευση, τεχνικές, χρώμα, στυλ και αγάπη! 

Η Redken, ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα στις ΗΠΑ, πραγματοποίησε το Redken Exchange Made in Greece 2019. Στο μεγαλύτερο, 3ήμερο, εκπαιδευτικό event της μάρκας για φέτος, τρεις διεθνώς αναγνωρισμένοι International Redken Artists, μοιραστήκανε με κορυφαίους Έλληνες κομμωτές, μοναδικές τεχνικές και μυστικά της κομμωτικής τέχνης.

Redken Exchange Σχολή κομμωτικής

Ο Δημήτρης Μάγγος, hair artist και καλλιτεχνικός διευθυντής του τομέα Κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS, o George Garcia από τις ΗΠΑ και ο Ludovic Beckers από το Βέλγιο, όλοι τους Διεθνείς Redken Artists, παρουσίασαν μοναδικές κομμωτικές δημιουργίες, μεταφέροντας τον παλμό της Redken και της 5ης Λεωφόρου, στην Ελλάδα.

Οι σπουδαστές κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS ήταν εκεί, αναπτύσσοντας τα skills και τις τεχνικές τους βοηθώντας στην υλοποίηση του show αλλά και μαθαίνοντας τα πάντα για τα upcoming hair trends.

Επαγγελματίες κομμωτές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, μέλη του Redken Tribe, παρακολούθησαν live τις τελευταίες τάσεις σε χρώμα, κούρεμα και styling μαλλιών, έχοντας πάντα ως σημείο αναφοράς τη Μητρόπολη της Μόδας, τη Νέα Υόρκη.

Το μοναδικό 3ήμερο περιελάμβανε επίσης μια ημέρα με one–to–one εκπαιδεύσεις σε χρώμα και κούρεμα από τους ίδιους τους International Redken Artists και μια ημέρα αφιερωμένη για digital masterclasses και business consultation.

To Redken Exchange έχει ιδιαίτερη σημασία για το χώρο της κομμωτικής μιας και αποτελεί ένα think tank για τις τάσεις στον χώρο και μια μεγάλη ευκαιρία για δικτύωση με τους κορυφαίους επαγγελματίες. Η συμμετοχή του ΙΕΚ PRAXIS αντικατοπτρίζει ακριβώς το υψηλό επίπεδο των σπουδών και την άμεση σύνδεσή τους με την εργασία. 

 

Η Redken και η συνεργασία της με τη Σχολή Κομμωτική του ΙΕΚ PRAXIS

 

Redken Exchange Σχολή κομμωτικήςΗ REDKEΝ  είναι η Νο 1 αμερικανική επαγγελματική μάρκα κομμωτικής, η οποία ουσιαστικά χαράζει την μόδα για τα μαλλιά. Οι επαγγελματίες κομμωτές που ανήκουν στην «φυλή» της REDKEN, είναι άνθρωποι εναλλακτικοί, εμπνέονται από την Νέα Υόρκη και γενικά τους αρέσει να πειραματίζονται με το διαφορετικό και το καινοτόμο.

Η REDKEN είναι η μόνη μάρκα στην Ελλάδα που πραγματικά και ουσιαστικά έχει στο επίκεντρό της και στέκεται δίπλα στον σπουδαστή και στην σπουδάστρια κομμωτικής του σήμερα και στους επαγγελματίες hairstylists του αύριο.

Στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας της REDKEN με το ΙΕΚ PRAXIS οι σπουδαστές επολαμβάνουν προνόμια όπως:

  • Υπερσύγχρονα Εργαστήρια Κομμωτικής Τέχνης, σχεδιασμένα από την REDKEN
  • Εκπαιδευτές καταξιωμένοι Hair Stylists
  • Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ειδικότητας είναι ο GLOBAL REDKEN ARTIST Δημήτρης Μάγγος
  • Πρόσβαση για πρακτική άσκηση και προώθηση στην απασχόληση στα κομμωτήρια της REDKEN και σε δεκάδες άλλα καταξιωμένα σαλόνια
  • Οι σπουδαστές της σχολής κομμωτικής λαμβάνουν κατ’ αποκλειστικότητα- δύο φορές τον χρόνο - τις ΤΑΣΕΙΣ του GUIDO, του Παγκόσμιου Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Redken, πριν αυτές διοχετευθούν στα περιοδικά μόδας
  • Συμμετοχή των τριών (3)  σπουδαστών του ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS με τις καλύτερες ακαδημαϊκές επιδόσεις, στο Backstage  του Mega Event της REDKEN που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αθήνα.
  • ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Salon Emotion / Business Development από τα καταξιωμένα στελέχη της L’Oreal Hellas
  • ΔΩΡΕΑΝ παρουσιάσεις (“guest appearances”) των hair artists που είναι μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας Redken Greece.
  • Αποκλειστική χρήση στα εργαστήρια κομμωτικής και εξάσκηση των σπουδαστών με τα αξεπέραστης επαγγελματικής ποιότητας προϊόντα κομμωτικής της Redken.
  • ΔΩΡΟ προϊόντα Redken αξίας 500€ στον #1 σπουδαστή ή σπουδάστρια Κομμωτικής, στο τέλος κάθε διδακτικού έτους.

 

> Διάβασε το βιογραφικό του Δημήτρη Μάγγου, Redken artist και καλλιτεχνικού διευθυντή του τομέα Κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS

> Μάθετε περισσότερα για τα σεμινάρια κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS

> Δείτε το προφίλ της ειδικότητας Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

 

Redken Exchange Σχολή κομμωτικής Redken Exchange Σχολή κομμωτικήςRedken Exchange Σχολή κομμωτικής