Κατηγορία: Εκπαίδευση

Σάββατο = Χαλάρωση, ξεκούραση και SPA! Και τι καλύτερο από το μοναδικό αυθεντικό τουρκικό χαμάμ στην Αθήνα με θέα την πανέμορφη Ακρόπολη!
Τις εγκαταστάσεις του Al hammam Plaka Athens επισκέφτηκαν σπουδάστριες του ΙΕΚ Αισθητικής Αθήνας, συνοδεία της καθηγήτριας αισθητικής και spa therapist Αλίκης Νικοπούλου και του καθηγητή και Spa Supervisor-Therapist Νίκου Καστρίτη

 

Οι σπουδάστριες ξεναγήθηκαν στους χώρους της επιχείρησης, ενημερώθηκαν από το προσωπικό για τις θεραπείες και δοκίμασαν και οι ίδιες τις αναζωογονητικές θεραπείες του Al Hammam Athens.

 

Χαμάμ είναι η υγρή εκδοχή της σάουνας. Τα χαμάμ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην κουλτούρα ανατολικών χωρών. Ηταν σημεία χαλάρωσης και αποτοξίνωσης. Με αισθητική ομορφιά. Στη Δυτική Ευρώπη, το χαμάμ ήταν ένα τρόπος εξαγνισμού του σώματος. Το SPA Al Hammam ο στόχος τους είναι οι υπηρεσίες του να αποτελούν μέρος μιας γενικότερης αισθητικής εμπειρίας που βοηθούν στην χαλάρωση τόσο ψυχολογική όσο και σωματική. 

 

Σύμφωνα με τους ίδιους: "Εδώ στο Al Hammam πιστεύουμε ότι η ευτυχία μπορεί να βρεθεί σε μικρά πράγμα. Είναι το πάθος μας και η αποστολή μας να κάνουμε τις καθημερινές σου συνήθειες, εμπειρίες με νοήμα. Σχεδιάσαμε χαμάμ και θεραπείες σπα με μοναδικά προιόντα που βοηθούν να δημιουργηθεί ηρεμία και απόλαυση της στιγμής. Ξεκλείδωσε την ομορφιά σου, τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου και βελτίωσε τη ζωή σου"

 

Σπούδασε Αισθητική Στο ΙΕΚ PRAXIS Και Γίνε Ο Επαγγελματίας Που Ξεχωρίζει.
Αθήνα: 210-8230090 Χαλκίδα 22210-74005
https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/tehnikos-aisthitikis-tehnis-kai-makigiaz

 

ΙΕΚ αισθητικής σχολή αισθητικής επίσκεψη spa al hammamΙΕΚ αισθητικής σχολή αισθητικής επίσκεψη spa al hammamΙΕΚ αισθητικής σχολή αισθητικής επίσκεψη spa al hammam