Κατηγορία: Σεμινάρια

Ο απόφοιτος του ΙΕΚ Praxis Δημήτρης Κατσαράς (Chef de partie στο Nikki Beach, Sous Chef στο Mayor, και Chef de partie στο Woo Woo)(https://www.iekpraxis.gr/apofoitoi/dimitris-katsaras) παρουσίασε το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο Japanese Fusion Κουζίνας.

Το σεμινάριο απευθύνόταν σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τις μαγειρικές τεχνικές της ιαπωνικής fusion κουζίνας.

Πρόκειται για μια κουζίνα που συνδυάζει την αυθεντική Ιαπωνική μαγειρική με μοντέρνες τεχνικές και υλικά.  
 

Ο Chef παρουσίασε μεταξύ άλλων τα εξής πιάτα:

  • Vegetable Tempura
  • Tuna Tataki με Μανιτάρια και σάλτσα Ponzu
  • Sea Bass carpaccio με hiyashi wakame και λάδι ελιάς Yuzu

 

Το δωρεάν σεμινάριο Ιαπωνικής Fusion πραγματοποιείται στα πλαίσια του #PraxisAlumni. Απόφοιτοι του ΙΕΚ Praxis επιστρέφουν ως εκπαιδευτές, μοιράζονται τις συνταγές της επιτυχίας τους, την γνώση και εμπειρία τους και εμπνέουν τους νέους σπουδαστές να ακολουθήσουν τα όνειρά τους.

Η Fusion κουζίνα έχει ως στόχο να ανανεώσει παραδοσιακές συνταγές και να τις επαναπροσδιορίσει με μοντέρνες τεχνικές. Έτσι "εθνικ" πιάτα συνδιάζονται με νέα υλικά και διαδικασίες μαγειρικής δημιουργόντας συναρπαστικά και ευφάνταστα αποτελέσματα.