Κατηγορία: Σεμινάρια

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Janssen Cosmetics για την ευγενική χορηγία των προϊόντων της! Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους σπουδαστές του κλάδου ομορφίας, το IEK PRAXIS χτίζει συνεργασίες με τις top brands του χώρου ώστε η hands on εκπαίδευση να γίνεται με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.


Η ιστορία επιτυχίας της Janssen Cosmetics ξεκίνησε με το όραμα της δημιουργίας προϊόντων φροντίδας που ξεπερνούν εκείνα τα προϊόντα που είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά καλλυντικών! Ο ιδρυτής της εταιρείας Walther Janssen ξεκίνησε να αναζητά εξαιρετικά αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που πηγαίνουν κάτω από το δέρμα και υπόσχονται περισσότερα από την επιφανειακή περιποίηση του δέρματος που ήταν ο κανόνας μέχρι εκείνο το σημείο. Η παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ήταν η πρόκληση που αντιμετώπισε η Janssen Cosmetics το 1990.


Μια συμβίωση φαρμακευτικών και καλλυντικών ενεργών συστατικών αποτελεί τη βάση των σημερινών προϊόντων φροντίδας Janssen Cosmetics και καθιστά εύκολη τη μετάβαση από την αληθινή ομορφιά στην επιστημονικά υγιή περιποίηση δέρματος. Μόνο δραστικά συστατικά με πειστικά ορατά και απτά αποτελέσματα και υψηλή ανοχή στο δέρμα χρησιμοποιούνται στα προϊόντα περιποίησης της Janssen Cosmetics.

 

Αληθινές Σπουδές Αισθητικής; #KantoPraxi
• Αθήνα 210-8311700 • Χαλκίδα 22210-77920

https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/aisthitiki-makigiaz-peripoiisi-nyhion

#AlithinesSpoudes
Σπούδασε Στην Πρώτη Θέση και Γίνε ο Make Up Artist Που Ξεχωρίζει. Στο ΙΕΚ PRAXIS Οι Βραβευμένοι Επαγγελματίες Είναι Οι Καθημερινοί Καθηγητές σου.
Μειωμένα Δίδακτρα - Extra Παροχές