Ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης έχει αποκαλεσθεί - καθόλου άδικα - ως "ο Πατριάρχης της Γαστρονομίας του Αιγαίου".

Με βαθειά γνώση των τοπικών προϊόντων, του ποιοτικού τουρισμού και της επαγγελματικής εστίασης υψηλού επιπέδου, ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης καινοτομεί για δεκαετίες τώρα:

  • Με την λειτουργία του πολλαπλώς βραβευμένου Εστιατόριου ΣΕΛΗΝΗ στην Σαντορίνη.
  • Με τις προσπάθειές του για την ανάδειξη και αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων του Αιγαίου.
  • Με την επιμονή του στην ανάδειξη μιας υψηλής Γαστρονομίας με Ελληνικό πρόσημο.

 

Στο ΙΕΚ PRAXIS θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Γιώργο Χατζηγιαννάκη - μια πραγματικά εμβληματική μορφή της Ελληνικής Γαστρονομίας - στα πλαίσια του Προγράμματος Εξειδίκευσης "ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ"

Μαζί με όλους τους άλλους ειδικούς, όπως η Νανά Δαρειώτη, η Γιάννα Μπαλαφούτη, η Θάλεια Τσιχλάκη, ο Ανδρέας Ανδρουλιδάκης και πολλοί άλλοι, ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης θα δώσει την δική του συμβολή στην Ολοκληρωμένη Προσέγγιση της Γαστρονομίας που εισάγει το ΙΕΚ PRAXIS.

Η Γαστρονομία δεν είναι μόνο η μαγειρική. Είναι ολόκληρο το πλέγμα και η πορεία της ανθρώπινης τροφής μέσα στην κοινωνία, δηλαδή: "αγροτικός τομέας-επεξεργασία τροφίμων και μεταποίηση- μαγειρική και εστίαση - κουλτούρα- πολιτισμός-τουρισμός".

Στα πλαίσια αυτά, όλη η ομάδα εκπαιδευτών Γαστρονομίας, μαζί με τον Γιώργο Χατζηγιαννάκη, θα προσφέρουν στους σπουδαστές Μαγειρικής, Τουρισμού και Αγροτικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ PRAXIS, την απόλυτη εξειδίκευση στα μυστικά της Γαστρονομίας.

 

Δείτε όλους τους εκπαιδευτές και λεπτομέρειες για την θεματολογία του Προγράμματος Εξειδίκευσης στην ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, εδώ

https://www.iekpraxis.gr/seminar/mageiriki-zaharoplastiki-artopoiia/gast...