"Ευχαριστώ θερμά το IEK Praxis Original Page και τον Chef Alexandros Charalabopoulos που μου έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσω το τρίωρο σεμινάριο Γαστρονομία και Τουρισμός - Γαστρονομία και ελληνικά προϊόντα", Χάρης Τζαννής, Δημοσιογράφος και Blogger Γαστρονομίας.

Στο εξαιρετικό αυτό Σεμινάριο παρουσιάστηκαν οι βασικές έννοιες της Γαστρονομίας, η σύνδεση της με τον Τουρισμό και η σημασία της, η τοπική κουζίνα ως τουριστικό προϊόν, η σύνδεση της παράδοσης και της πολιτισμικής κληρονομιάς με το φαγητό, το γλυκό και τον Τουρισμό, η σημασία του γαστρονομικού προορισμού, ενώ παρουσιάστηκαν ελληνικά καινοτόμα προϊόντα, προϊόντα ΠΟΠ και η σημασία τους στην ανάδειξη της νέας ελληνικής κουζίνας.

Δωρεάν Θεματικά Σεμινάρια μόνο για τους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ PRAXIS.