Τα πάντα γύρω από τα ζυμαρικά: ποιότητες, τρόπος μαγειρέματος, πρωτότυπες συνταγές. Οι εξειδικευμένοι chefs της κορυφαίας βιομηχανίας ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, ξεναγούν τους αυριανούς chefs στα μυστικά μιας από τις πιο διάσημες πρώτες ύλες της μαγειρικής. Έμφαση δίνεται στις θρεπτικές ιδιότητες και τα συστατικά των μανιταριών, στα διάφορα είδη και ποιότητες και στους - απαιτητικούς πολλές φορές - τρόπους μαγειρέματος, είτε αυτοί αφορούν σε πιάτα Ιταλικής Κουζίνας ή Ελληνικής Κουζίνας ή άλλων διεθνών κουζινών.