Κατηγορία: Συνεργασίες

Οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS παρακολούθησαν την παρουσίαση ελληνικών τυριών Ήπειρος, Δομοκού καθώς και άλλων τυροκομικών προϊόντων από την Optima A.E στο Gastronomy Lab της. Με πάνω από 40 χρόνια πάνω στην παραγωγή τυριού, το προσωπικό της Optima μοιράστηκε τη γνώση και την εμπειρία του με τους σπουδαστές του PRAXIS. Ακολούθησε γευσιγνωσία των προϊόντων της Optima.
Στη συνέχεια, ο chef της εταιρείας Χρυσόστομος Πρασαντζής παρουσίασε συνταγές Μαγειρικής, Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής με βάση τα λευκά τυριά και την φέτα και ανέλυσε στους σπουδαστές τόσο την γαστρονομική τους αξία όσο και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά.


Το Gastronomy Lab δημιουργήθηκε από την Optima σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια σε κάθε επαγγελματία με πάθος για τη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική. Ενα σύγχρονο εργαστήριο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, μεγάλους και άνετου χώρους, καθώς και δύο κουζίνες.