Οι chefs και οι σπουδαστές του ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS, δημιούργησαν μοναδικές γεύσεις για τους επισκέπτες της έκθεσης.Όλα έγιναν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Περιστερίου.Το μενού που έφτιαξε το ΙΕΚ Μαγειρικής PRAXIS περιλάμβανε ποιοτικό finger food, όπως:

Μπρουσκέτα με Καπνιστή φάβα με καραμελωμένο κρεμμύδι και αγγουράκι cornichon

Σουβλάκι ψητών λαχανικών και γραβιέρας με οξύμελο,

Ντοματίνια γεμιστά με μούς τυριών και αρωματικά βότανα.

Χρησιμοποίησαν ποιοτικά προϊόντα των παραγωγών – εκθετών από την Στερεά Ελλάδα

Η μοναδική έκθεση "Κρασί - Μέλι - Λάδι - Ελιά" ξεκινά την Παρασκευή 9 Ιουνίου με διάρκεια έως και τις 18 Ιουνίου 2017, στο Άλσος Περιστερίου.

Σταθμός Μετρό "Ανθούπολη". Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 17:00-22:00 και Σαββατοκύριακα: 10:00-14:00 & 17:00-22:00. Είσοδος ελεύθερη! Κεράσματα σε όλους!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά δράσεις, γεύσεις από την αυθεντική Ελλάδα, καθώς και συναυλίες, μουσικές, θεατρικές και παιδικές παραστάσεις.

Όλα αυτά, πλαισιώνονται από παιδικές χαρές, ποδηλατοδρόμιο, υπαίθριο γυμναστήριο και πράσινες διαδρομές περιπάτου.