Οι σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων Αισθητικής και Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ PRAXIS πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στους χώρους του Therme Sylla Spa Wellnes Hotel, στην Αιδηψό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της Αισθητικής και Φυσικοθεραπείας ξεναγήθηκαν στους χώρους του spa από την Spa Manager κα Μανώλη, η οποία παρουσίασε με λεπτομέρειες όλες τις θεραπείες που εφαρμόζονται στο χώρο του  Therme Sylla.

Δοκίμασαν τις ιαματικές πισίνες του spa, όπως επίσης και άλλες θεραπείες αισθητικής και φυσικοθεραπείας και μπόρεσαν να έρθουν σε άμεση επαφή με τον τρόπο λειτουργίας και τις υπηρεσίες ενός spa υψηλών προδιαγραφών, στο οποίο εργάζονται πολλοί συνάδελφοι από τις ειδικότητές τους.

Την δεύτερη μέρα της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε διάλεξη με θέμα «Τα Super Foods στη ζωή μας»

Οι εκπαιδευτές του ΙΕΚ Praxis παρουσίασαν την αξιοποίηση τροφών υψηλής διατροφικής αξίας και υλικών που αποτελούν τα super foods, ενώ εξήγησαν πώς αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με έξυπνο τρόπο, καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες ακόμα και καταναλωτών με ιδιαίτερες απαιτήσεις ή ανάγκες ενώ παράλληλα παρασκεύασαν με τα ίδια υλικά, βιολογικά καλλυντικά, για πρόσωπο και σώμα παρουσιάζοντας παράλληλα τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διευθυντή του Therme Sylla Spa κο Παπαχριστοφόρου, τον chef κο Γραμματικογιάννη, την Spa Manager κα Μανώλη και όλο το προσωπικό το ξενοδοχείου για την υπέροχη φιλοξενία και την θέρμη με την οποία υποδέχτηκαν τους σπουδαστές  του ΙΙΕΚ Praxis.