Την Παρασκευή 27 Ιανουάριου 2017 στις στη αίθουσα «Μακιγιάζ» 3ος όροφος στις 11.00 στο ΙΙΕΚ Praxis Αθήνας θα φιλοξενεί στον χώρο του, τον Υπεύθυνο Προσωπικού του Galini Eden Spa Hotels & Resorts www.galinihotels.gr

Αναζητούν σπουδαστές που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν θέσεις πρακτικής για την θερινή περίοδο 2017 στο ξενοδοχείο  Galini Sea View στην Αγ Μαρίνα Χανίων)

Ειδικότητες ενδιαφέροντος:

Τεχνικός Αισθητικής (και Μακιγιάζ)

Τεχνικός Νυχιών και Ποδολογίας 

Φυσιοθεραπευτές

Κομμωτές

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μεριμνήσει εγκαίρως ώστε να φέρουν μαζί τους απαραίτητα πρόσφατο βιογραφικό τυπωμένο.

Η παρουσίαση και οι συνεντεύξεις θα γίνουν στο ΙΕΚ Praxis Αθήνας

 

Το Galini Sea View 5* βρίσκεται σε ένα ύψωμα στο κέντρο της Αγίας Μαρίνας, 150μ. από την παραλία και 9 χλμ δυτικά των Χανίων. Αποτελείται από ένα κυρίως κτίριο, μεγάλη αυλή και πισίνα. Διαθέτει κομψά δωμάτια και 4 είδη σουιτών και μεγάλο κέντρο ευεξίας SPA.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν κάτω από τον καυτό ήλιο στην υπέροχη παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο, να απολαύσουν ένα ποτό στο pool bar ή να γευματίσουν στην παραδοσιακή ταβέρνα. Ακόμη, το CHC Galini Sea View ανήκει στην ξενοδοχειακή αλυσίδα CHC Hotels.