Κατηγορία: Σεμινάρια

 

Ο καφές είναι παγκοσμίως το δεύτερο πιο σημαντικό εμπορεύσιμο αγαθό! Η παγκόσμια σοδειά είναι περίπου 108 εκατομμύρια σάκους των 60 κιλών, ετησίως. Το 80% αυτής της ποσότητας εξάγεται.

Η ποικιλία Arabica αποτελεί τα 2/3 της παγκόσμιας παραγωγής. Οι σημαντικότερες χώρες - εξαγωγείς είναι η Βραζιλία, η Κολομβία, η Γουατεμάλα, η Ινδία και το Ελ Σαλβαδόρ.Τα πιο γνωστά ροφήματα καφέ είναι τα παρακάτω:

  1. Espresso
  2. Espresso Ristretto
  3. Espresso Lungo
  4. Espresso Doppio
  5. Espresso con Panna
  6. Cappuccino
  7. Espresso Macchiato
  8. Latte Macciato
  9. Irish Cofee
  10. Americano
  11. Maria Theresia
  • Μάθετε αυτά και ακόμη περισσότερα για τον καφέ, στα Επαγγελματικά Σεμινάρια Barista που διοργανώνει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 PRAXIS
  • Αποκτήστε Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο ΚεΔιΒιΜ 2 PRAXIS, συμβατό με το επαγγελματικό περίγραμμα του ΕΟΠΠΕΠ "Μπουφετζής".
  • Κλείστε τώρα θέση στο επόμενο σεμινάριο, συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος στο https://www.iekpraxis.gr/seminar/toyristika-epaggelmata-naytiliaka/epagg...

#iekpraxis