Μια μοναδική Εκπαιδευτική Συνεργασία ξεκινά ανάμεσα στο ΙΕΚ PRAXIS και στην REDKEN, στον τομέα της Κομμωτικής.

Το πιο ποιοτικό ΙΕΚ Κομμωτικής συνεργάζεται αποκλειστικά με την πιο δυναμική εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων, σε μια εκπαιδευτική συνεργασία που θα αλλάξει τον χάρτη της εκπαίδευσης στο hairstyling.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS θα είναι οι μοναδικοί που θα έχουν πρόσβαση στις παρακάτω εξαιρετικές παροχές της REDKEN:

  • Συμμετοχή των τριών (3)  σπουδαστών του ΙΕΚ PRAXISμε τις καλύτερες ακαδημαϊκές επιδόσεις,στο Backstage τουMegaEvent της REDKENπου διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αθήνα. (δείτε εδώ τις αναφορές για το show του 2016 http://www.redken.gr/hotstuff.php). Οι σπουδαστές που θα συμμετάσχουν, πέρα από την συγκομιδή μοναδικών εμπειριών και παραστάσεων θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφίζονται με τους RedkenArtists και τα μοντέλα του SHOW.

  • ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια SalonEmotion / BusinessDevelopment: πρόκειται για μοναδικά επιχειρηματικά σεμινάρια που θα μυήσουν τους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS στον μαγικό αλλά και πολύ απαιτητικό κόσμο του Management Χώρων Κομμωτικής.

  • ΔΩΡΕΑΝ παρουσιάσεις (“guestappearances”) των hairartists που είναι μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας RedkenGreece.

  • Πρόσβαση των σπουδαστών στα δεκάδες ποιοτικά και Πιστοποιημένα Κομμωτήρια του δικτύου της REDKEN, για Πρακτική άσκηση και Προώθηση στην Απασχόληση. Δείτε τα συνεργαζόμενα Κομμωτήρια της REDKEN εδώ http://www.redken.gr/stores.php

  • ΔΩΡΟ προϊόντα Redken αξίας 500€ στον #1 σπουδαστή ή σπουδάστρια Κομμωτικής, στο τέλος κάθε διδακτικού έτους. Είναι η επιβράβευση της Redken για την προσπάθεια και τις εκπαιδευτικές επιδόσεις των σπουδαστών του ΙΕΚ PRAXIS.

  • Αποκλειστική χρήση στα εργαστήρια κομμωτικής και εξάσκηση των σπουδαστών με τα αξεπέραστης επαγγελματικής ποιότητας προϊόντα κομμωτικής της Redken. Οι σπουδαστές έρχονται σε επαφή και εξοικειώνονται από το πρώτο κι όλας έτος με προϊόντα επαγγελματικής ποιότητας, τα οποία δεν θα τα βρουν σε καμία άλλη σχολή. Αποκτούν έτσι συγκριτικό πλεονέκτημα ως αυριανοί επαγγελματίες. Δείτε τα προϊόντα της REDKEN εδώ http://www.redken.gr/index.php

  •  Οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXISθα λαμβάνουν κατ’ αποκλειστικότητα- δύο φορές τον χρόνο,  πολύ  πριν αυτές διοχετευτούν στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του εξωτερικού,  τις ΤΑΣΕΙΣ του GUIDO (Παγκόσμιoς Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Redken).  Ο Guido, είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου τα τελευταία 7 χρόνια. Δείτε το βιογραφικό του: http://www.redken.com/lookbook/muses-and-creators/guido). Το υλικό αυτό θα χρησιμοποιείται και θα λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS, ενώ θα διοργανώνονται διαγωνισμοί αναπαραγωγής των looksμε δώρα για τον σπουδαστή / σπουδάστρια που θα επιτυγχάνει το καλύτερο αποτέλεσμα.

  • Καλλιτεχνικός Διευθυντής του τομέα Κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS είναι πλέον ο καταξιωμένος κομμωτής και InternationalRedkenArtist κος Δημήτρης Μάγγος. Δείτε εδώ το βιογραφικό και τις διεθνείς διακρίσεις του http://dimitrismaggos.com/

 

Η REDKEΝ  είναι η Νο 1 αμερικανική επαγγελματική μάρκα κομμωτικής, η οποία ουσιαστικά χαράζει την μόδα για τα μαλλιά.

Οι επαγγελματίες κομμωτές που ανήκουν στην «φυλή» της REDKEN, είναι άνθρωποι εναλλακτικοί, εμπνέονται από την Νέα Υόρκη και γενικά τους αρέσει να πειραματίζονται με το διαφορετικό και το καινοτόμο.

Η REDKEN είναι η μόνη μάρκα στην Ελλάδα που πραγματικά και ουσιαστικά έχει στο επίκεντρό της και στέκεται δίπλα στον σπουδαστή και στην σπουδάστρια κομμωτικής του σήμερα και στους επαγγελματίες hairstylists του αύριο.