Κατηγορία: Συνεργασίες

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του ΙΕΚ PRAXIS με την Make Up Artist Κατερίνα Πεφτίτση Cathy Jones. Το ταλέντο, η φαντασία και οι τεχνικές της Κατερίνας Πεφτίτση αντικατροπτρίζονται στις εντυπωσιακές δημιουργίες της στο χώρο του make up, του body painting και της Αισθητικής Τέχνης.

Η Κατερίνα Πεφτίτση πρόσφατα ήταν η νικήτρια του παγκόσμιου διαγωνισμού αιθητικής και make up της NYX Cosmetics οπου κέρδισε το βραβείο Makeup artist of the year για την Ελλάδα.

Με χιλιάδες followers σε Instagram και εκατοντάδες χιλιάδες προβολές των βίντεό της στο Youtube, οι σπουδαστές των τμημάτων Αισθητικής του ΙΕΚ PRAXIS θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά της τέχνης της αισθητικής από μια trendsetter του χώρου.

Σύμφωνα με την ίδια:
"Το μακιγιάζ και η αισθητική είναι μορφές τέχνης, με καμβά το ανθρώπινο σώμα και εργαλεία εμπνευσμένα από τη φύση αλλά και δουλεμένα στα χημικά εργαστήρια ανά τον κόσμο.

Έχοντας ασχοληθεί στο παρελθόν με το σχέδιο την υποκριτική και τη ζωγραφική, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ένας αισθητικόs καλλιτέχνης δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από έναν εικαστικό!  
Η γοητεία του να αγαπάς το σώμα σου και να το φροντίζεις είναι ανάγκη
Είμαι αισθητικός. Δουλειά μου είναι να βοηθάω κάθε γυναίκα και κάθε άνθρωπο να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό του και να τον σεβαστεί, να τον φροντίσει αποτελεσματικότερα.
Ευχαρίστησή μου είναι να βλέπω ανθρώπους ικανοποιημένους με την εμφάνισή τους."

Διαβάστε περισσότερα για τα τμήματα αισθητικής του ΙΕΚ PRAXIS: https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/tehnikos-aisthitikis-tehnis-kai-makigiaz

Δείτε τις δημιουργίες της Cathy Jones στον Instagram: https://www.instagram.com/cathy_jones02/

Δείτε το κανάλι της στο Youtube: https://www.youtube.com/user/cathyjones16

 

Κατερίνα Πεφτίτση Cathy Jones ΙΕΚ PRAXIS