Κατηγορία: Εκπαίδευση

Θες να γίνεις μάγειρας; Πέντε (και ένας) λόγοι για να παρακολουθήσετε τις σχολές μαγειρικής του ΙΕΚ Praxis, τις καλύτερες κιαι ποιοτικότερες σχολές μαγειρικής στην Ελλάδα. 

Είτε είστε ερασιτέχνης μάγειρας που θέλει να αναπτύξει το ταλέντο του, είτε επαγγελματίας που θέλει να εξειδικευτεί στις νέες τάσεις και τεχνικές της τέχνης της μαγειρικής ή θέλετε να ξεκινήσετε την επαγγελματική σταδιοδρομία σας στο χώρο, οι σχολές μαγειρικής του ΙΕΚ Praxis είναι η λύση.

Το επάγγελμα του μάγειρα έχει μια σταθερά ανερχόμενη πορεία και κατακτά συνεχώς θετικό έδαφος στο επαγγελματικό στερέωμα. Το καλό φαγητό, κερδίζει συνεχώς την προτίμηση του κόσμου αλλά απαιτεί και ανάλογα καλά εκπαιδευμένους δημιουργούς. Ο Σεφ, θεωρείται το σημαντικότερο συστατικό μιας συνταγής, διότι μεταφέρει τη γνώση, την ενέργεια και την αγάπη του σε αυτήν.

 

Γιατί να επιλέξετε τις σχολές επαγγελματικής μαγειρικής του ΙΕΚ Praxis:

 

  1. Τα μαθήματα γίνονται σε νέα υπερσύγχρονα κτήρια με “state of the art” εργαστηριακές εγκαταστάσεις και εύκολη πρόσβαση. Σύγχρονος εξοπλισμός μαγειρικής, καθαρό και φιλικό περιβάλλον με έμπειρο προσωπικό έτοιμο να σας βοηθήσει και να λύσει τις απορίες σας.

 

  1. Δωρεάν εξοπλισμός (στολή, μαχαίρια, εργαλεία κοπής) για κάθε σπουδαστή. Συμπεριλαμβάνονται δωρεάν βιβλία μαγειρικής, εκπαιδευτικά εγχειρίδια, συγγράμματα και σημειώσεις για όλους τους σπουδαστές σε ΕΝΤΥΠΗ μορφή.

 

  1. Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια γαστρονομίας και μαγειρικής από τους εμπειρότερους Chef και αρχιμάγειρες στο χώρο. Οι εκπαιδευτές μας ( https://www.iekpraxis.gr/ekpaideutes ) έχουν πολυετή εμπειρία σε μεγάλα εστιατόρια και μονάδες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

 

  1. Σύνδεση με την αγορά εργασίας. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα. Παρέχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη και εξυπηρέτηση με Προσωπικό Σύμβουλο Σπουδών για κάθε σπουδαστή, για θέματα επαγγελματικής εξέλιξης, σύνταξη βιογραφικού, μαθήματα συνέντευξης εργασίας, κλείσιμο συνεντεύξεων, συμμετοχή σε career days, προώθηση βιογραφικού σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και πολλά άλλα. Οι απόφοιτοί είναι η απόδειξη της επιτυχίας μας (https://www.iekpraxis.gr/apofoitoi).

 

  1. Δίνουμε έμφαση στα εργαστηριακά μαθήματα και στα ολιγομελή τμήματα έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Στα ΙΕΚ Praxis συνδυάζουμε τις θεωρητικές βάσεις με την πρακτική. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο. Η θεωρία γίνεται πράξη, η πράξη, γνώση και η γνώση εμπειρία.

 

  1. Πρόγραμμα Σπουδών που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις του κλάδου. Εμπλουτίζουμε τις σπουδές με Δωρεάν Επαγγελματικά Σεμινάρια Μαγειρικής, Δωρεάν Διαλέξεις από τις σημαντικότερες προσωπικότητες και Chef στο χώρο, Ημερίδες και Εκπαιδευτικές Επισκέψεις, που διευρύνουν τους εκπαιδευτικούς ορίζοντες και ενισχύουν το βιογραφικό των σπουδαστών (https://www.iekpraxis.gr/ta-nea-mas?term_node_tid_depth=1).

 

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα όνειρα σας όχι μονο πραγματικότητα αλλά ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 

Διαβάστε αναλυτικά για τις σχολές μαγειρικής του ΙΕΚ Praxis,το πρόγραμμα σπουδών, τις παροχές και πιστοποιήσεις εδώ: https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/tehnikos-mageirikis-tehnis-arhimageiras-chef

#iekpraxis