Χτένια σωτέ,πουρές σελινόριζας,γλάσσο από ξινόμηλο και πετιμέζι,αφρός απο κάρυ.

Λαυράκι μαριναρισμένο με πορτοκάλι, lime και αχινό.

Σκορπίνα αχνιστή στο ζωμό της με σαφράν, πουρές από λευκή γλυκοπατάτα και τσιγαριστά βλήτα.

Ο κορυφαίος chef Γκίκας ΞΕΝΑΚΗΣ (Restaurant ALERIA), με πολλά Βραβεία Ελληνικής Kουζίνας στο ενεργητικό του,

μας παρουσίασε στο  εξαιρετικό σεμινάριο για τα θαλασσινά a la carte

Στην πόλη των θαλασσινών,την Χαλκίδα Λ.Χαϊνά 95 (κτίριο 2) ,

Τρίτη 16/5/2017,Κόστος σενιναρίου:50 €

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.