Είστε εδώ

 

 

 

Φίλοι και φίλες Καταρτιζόμενοι - Αγαπητοί Γονείς,

 

 

  • Σας καλωσορίζουμε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο ποιοτικό ΙΕΚ, που προσφέρει καινοτομικές Yπηρεσίες Eπαγγελματικής Kατάρτισης σε δυναμικές Eιδικότητες Eπαγγελματικής Eπιτυχίας.

 

  • Με εμπειρία άνω των 17 χρόνων στην επαγγελματική κατάρτιση, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός PRAXIS προσφέρει ασύγκριτες υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης, σε ασυναγώνιστες τιμές, στα 3.000 τετραγωνικά μέτρα των υπερσύγχρονων εκπαιδευτικών εγκαταστάσεών του.

 

  • Επιλέγουμε πάντοτε τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, τα πιο προηγμένα εποπτικά μέσα, διαλέγουμε τα πιο μοντέρνα και εργονομικά έπιπλα, οργανώνουμε τους εκπαιδευτικούς χώρους με γνώμονα την πιο σύγχρονη αισθητική και το design, βάζουμε σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των ανθρώπων στα κτίρια του ΙΕΚ.

 

  • Προωθούμε καινοτομικές Συμμετοχικές Μεθόδους Εκπαίδευσης, που στοχεύουν στην ενεργητική συμμετοχή των καταρτιζομένων και στην μεγιστοποίηση των εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων.

 

  • Εξασφαλίζουμε την Πρακτική Άσκηση για όλους τους καταρτιζόμενους, μετά το τέλος της κατάρτισης και προωθούμε ενεργά την επαγγελματική τους αποκατάσταση με το Γραφείο Συμβουλευτικής και Σταδιοδρομίας.

 

  • Αλλά πρώτα απ’ όλα ενδιαφερόμαστε για κάθε σπουδαστή και σπουδάστριά μας προσωπικά. Για το κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που μπορεί να έχει.

 

 

Το ΙΕΚ PRAXIS είναι φτιαγμένο με βάση τις ανάγκες της νέας γενιάς και των οικογενειών της:

 

  • Για σύγχρονη γνώση σε σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

 

  • Για προσιτή επαγγελματική κατάρτιση με τα πιο ανταγωνιστικά δίδακτρα.

 

  • Για επαγγελματική επιτυχία με ποιοτική επαγγελματική κατάρτιση σε ειδικότητες αιχμής.

 

  

     Επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας για να δείτε από κοντά τα εργαστήρια και τον εξοπλισμό, να γνωρίστε τους ανθρώπους μας και την εκπαιδευτική μας φιλοσοφία και να διαπιστώσετε γιατί το ΙΕΚ PRAXIS αποτελεί το πιο φρέσκο και το πιο ποιοτικό εκπαιδευτήριο της πόλης.

 

     Η Διεύθυνση, το Διοικητικό Προσωπικό και οι Εκπαιδευτές του ΙΕΚ PRAXIS θα είναι συνεχώς δίπλα σας για να απαντήσουν σε κάθε απορία, να σας παρέχουν συμβουλές, να σας βοηθήσουν στον επαγγελματικό προσανατολισμό και να συμβάλλουν στο να πάρετε τις εκπαιδευτικές αποφάσεις που θα εξυπηρετούν καλύτερα τις δικές σας επιδιώξεις και θα εξασφαλίζουν πρώτα απ’ όλα το επαγγελματικό σας μέλλον.

 

    Θέλουμε πραγματικά - και θα το επιδιώξουμε με κάθε τρόπο - η παραμονή και η κατάρτισή σας στο ΙΕΚ PRAXIS να αποτελέσουν για εσάς την πρώτη πράξη της επιτυχίας!

 

 

Με τις καλύτερες ευχές μας για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά,

 

 

Η Διευθύντρια

Μαρία Χαϊνά 

 

 

 

 

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία