Είστε εδώ

Chef Canaves Epitome

  • Πτυχιούχος ΙΕΚ Μαγειρικής
  • Εξειδίκευση στην Μοριακή Γαστρονομία στην Ισπανία στο ''SOLE GRAELLS'
  • Εξειδίκευση στην Γαλλική Κουζίνα από τους Ambassadors του Le Cordon Bleu

Προϋπηρεσία:

  • 2016-2017: Chef  στο restaurant "All Senses Gastronomy", Γλυφάδα (http://www.allsensesgastronomy.gr/all_senses_gastronomy/all_senses.html)
  • 2012-2016: Chef de Cuisine στο restaurant «BOTRINI’S» (1 Αστέρι Michelin, Χρυσός Σκούφος 2016), Αθήνα
  • 2012: Chef de Cuisine στο restaurant «BLUE HYTRA»  (1 Αστέρι Michelin), Αθήνα
  • 2011-2012: Chef de Cuisine στο restaurant «HYTRA» (1 Αστέρι Michelin), Αθήνα
  • 2008- 2011:  Sous Chef στο restaurant «HYTRA»  (1 Αστέρι Michelin), Αθήνα
  • 2007-2008: Chef de Partie στο restaurant «PIL- POUL et JEROME SERRES» (1 Αστέρι Michelin), Αθήνα
  • 2005-2007: Chef de Partie στο restaurant «SPONDI» (2 Αστέρια Michelin), Αθήνα      
  • 2004-2005: Chef de Partie στο Gourmet Restaurant «WATER» του ξενοδοχειακού συγκροτήματος SANI RESORT (Hotel ASTERIAS), Χαλκιδική
  • 2003-2004: Chef de Partie στο restaurant «CIBUS» (βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο), Αθήνα
  • 2006: πρακτική άσκηση στο restaurant «SAN SEBASTIAN» με τον top chef MARTIN BERASATEGUI
  • 2011: πρακτική άσκηση στο restaurant «VENDOME» με τον top chef JOAKIM WISSLER

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία