Πεδιαδιτάκης Σπύρος

Pastry Chef ΣΠΟΝΔΗ (2 * Michelin)

Πεδιαδιτάκης Σπύρος, Pastry Chef

«Το όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα μόνο όταν τα “βαφτίσουμε” στόχους και δεσμευτούμε να κάνουμε κάθε μέρα κάτι για να πλησιάζουμε πιο κοντά. Αλλιώς μένουν απλά άπιαστα όνειρα.»

 

Ο Πεδιαδιτάκης Σπύρος αναδείχτηκε ως ο Καλύτερος Pastry Chef στην Ελλάδα από το FNL GUIDE Best Restaurant Awards: https://www.fnl-guide.com/gr/el/fnl-best-restaurants/fnl-bra-awards-2019/

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • 2016 έως σήμερα: Head Pastry Chef στο Restaurant «ΣΠΟΝΔΗ», Αθήνα (2 Αστέρια Michelin)
  • 2015-2016: Pastry Chef στο Restaurant «PREMIERE» (Athenaeum Intercontinental Hotel)
  • 2014-2015: Sous Pastry Chef στο Leading Hotel «DANAI beach resort and villas», Χαλκιδική
  • 2012-2014: Pastry Chef de Partie στο Ζαχαροπλαστείο «Duree du gout», Αθήνα
  • 2010-2012:  Pastry Chef de Partie στο Catering «ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ», Αθήνα
  • 2008-2010:  Pastry Chef de Partie στο Restaurant «ΒΑΡΟΥΛΚΟ», Αθήνα (1 Αστέρι Michelin)
  • Restaurant «Georges Blanc Vonnas» Γαλλία (3 Αστέρια Michelin), (Stage)
  • Restaurant «Epicure» στο Hotel «Le Bristol», Παρίσι, Γαλλία (3 Αστέρια Michelin), (Stage)
  • Restaurant «The Fat Duck» του Chef Heston Blumenthal, Αγγλία (3 Αστέρια Michelin)

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  • Ινστιτούτο Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών  LE MONDE, Αθήνα, Ειδικότητα: Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
  • Πρόγραμμα Patisserie Gourmand με τον FRANK WENZ: στο «Ecole du grand chocolat Valrhona»,  Γαλλία
  • Πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής για Εστιατόρια με τον LUCIEN GAUTIER:  στο «Ecole du grand chocolat Valrhona»,  Γαλλία
  • Εστιατορικά Γλυκά με τον JEREMIE RUNEL: στο «Ecole du grand chocolat Valrhona»,  Γαλλία
  • Workshop «Βιεννέζικη Ζαχαροπλαστική» με τον M.O.F Ludovic Richard: στο «Ecole Bellouet Conceil», Παρίσι, Γαλλία
  • «Πρόγραμμα Παγωτού» με τον Jordi Bordas: Athenaeum Intercontinental, Αθήνα
  • Workshop «Τα πάντα για την Σοκολάτα» στο Premium Luxury Hotel, Bansko, Βουλγαρία.
  • «Τεχνολογία παγωτού» με τον Jeremie Runel: Athenaeum Intercontinental, Αθήνα
  • «Entremets Gourmand» με τον Jeremie Runel: Athenaeum Intercontinental, Αθήνα
  • «Μοριακή Γαστρονομία, Μέρος 1»: Genius in Gastronomy, Αθήνα
  • «Μοριακή Γαστρονομία, Μέρος 2»: Genius in Gastronomy, Αθήνα
  • «Gateaux de Voyage»: Ecole Les Chefs, Αθήνα.
  • «Εστιατορικά Γλυκά»: Workshop στο «Danai Beach Resorts Villas», Χαλκιδική
  • «Σεμινάριο Τάρτας»: Atlantis Hotel, Κρήτη
  • «Τεχνολογία παγωτού» με τον Gianluca Fusto: Athenaeum Intercontinental, Αθήνα
  • «Τεχνολογία παγωτού» με τον Alain Chartier: Workshop στο «Ecole du grand chocolat Valrhona», Παρίσι, Γαλλία

 

Ξένες Γλώσσες

  • Αγγλικά :First Certificate in English (Lower)
  • Γαλλικά: French  pastry terminology (2 years courses).

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

  • 1η θέση στον Γαλλικό Διαγωνισμό για Εστιατορικά Γλυκά στην Αθήνα το 2014
  • Καλύτερος Pastry Chef στην Ελλάδα (FNL GUIDE )

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία