Νίκος Γκούρλιας

Νίκος Γκούρλιας
Νίκος Γκούρλιας. Καθηγητής του ΙΕΚ PRAXIS. (M.Sc.) Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων. Εισηγητής - Καθηγητής Ε.Κ.Δ.Δ.Α. Εργάζεται στην MAGNA MARINE.
(M.Sc.) Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Νίκος Γκούρλιας

Σπουδές

2011 – 2014 Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις

2002 – 2004 Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας: Μεταπτυχιακός Τίτλος στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

1986 – 1989 TEI Λάρισας Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

Εκπαιδευτική Εμπειρία:                     

2005 – σήμερα  ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ε.Κ.Δ.Δ.Α

  • Marketing,
  • Διαφήμιση,
  • Δημόσιες  Σχέσεις,
  • Διοίκηση

2004 – 2009                            ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Όμιλος ΙΕΚ  Ξυνή  – Δυναμική εκπαίδευση

  • Τεχνικές Εξυπηρέτησης Πελατών
  • Τεχνικές Πωλήσεων
  • Διοίκηση
  • Επιχειρησιακή επικοινωνία.
  • Marketing,
  • Δημόσιες σχέσεις
  • Διαφήμιση,

1998                                       Ι.Ε.Κ. Ηλιούπολης

  • Ειδικός ξενοδοχειακών υπηρεσιών και τροφοδοσίας
  • τουρισμός ΙΙ (Διδασκόμενα μαθήματα – Δημόσιες σχέσεις – Διαφήμιση – Τουριστική πολιτική)

Εγχειρίδια Μαθημάτων:          Πιστοποιημένα από το ΕΚΔΔΑ

  • Διοίκησης
  • Marketing
  • Δημόσιες Σχέσεις
  • Επικοινωνία

Επαγγελματική Εμπειρία:

Αυγ. 2016 – σήμερα                 MAGNA MARINE

  • Ναυτιλιακά

Φεβ. 2005 – Ιουλ. 2016           ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

  • Γραφείο Προγραμματισμού
  • Υπεύθυνος Επιτροπής  του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης
  • Για την ανίχνευση εκπαιδευτικών αναγκών του Δήμου και παροχή στοιχείων για το ΕΚΚΔΑ.
  • Διαμόρφωση οργανισμού.
  • Σύνταξη επιχειρησιακών προγραμμάτων.

Ιαν. 2004 – Σεπτ 2010                         ARMONIA HOTEL – VOULIAGMENI

  • Restaurant – Event Manager
  • Πιστοποίηση HACCP.
  • (Παράλληλη εργασία)

Ιαν. 2000 –  Δεκ. 2003             FOOD PLUS SA

  • Περιφερειακός Διευθυντής Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης
  • Area Manager 12 KFC.
  • Καθημερινή επικοινωνία και επίλυση θεμάτων με τους Διευθυντές των εστιατορίων.
  • Εκπαίδευση Διευθυντών και Υποδιευθυντών εστιατορίων.
  • Αξιολόγηση διευθυντών και υποδιευθυντών εστιατορίων.
  • Εκπαίδευση για την τήρηση προτύπων λειτουργίας και έλεγχος διαδικασιών.
  • Παρακολούθηση  P & L των εστιατορίων
  • Σύνταξης και παρακολούθηση μηνιαίων και ετήσιων στόχων.
  • Σύνταξη και παρακολούθηση MBO’s.
  • Διαχείριση παραπόνων  πελατών.
  • (Food cost – Paper cost- Labor cost).
  • Έλεγχο λειτουργίας και εξυπηρέτησης πελατών.
  • Τοπικό (Local) μάρκετινγκ
  • Εσωτερικό έλεγχο.
  • Εκπαίδευση τήρησης προτύπων HACCP.

Ιαν. 1998 –  Δεκ. 1999             FOOD PLUS SA

  • Διευθυντής Καταστήματος Μαζικής Εστίασης.
  • KFC Γλυφάδα
  • Εκπαίδευση προσωπικού.
  • Εκπαίδευση για την τήρηση προτύπων λειτουργίας και έλεγχος διαδικασιών.
  • Παρακολούθηση  P & L και Παραγωγικότητα
  • Σύνταξης και παρακολούθηση μηνιαίων και ετήσιων στόχων.
  • MBO’s.
  • Αξιολόγηση προσωπικού.
  • Διαχείριση παραπόνων  πελατών.
  • Έλεγχο εσόδων και εξόδων εστιατορίου.
  • (Food cost – Paper cost- Labor cost).
  • Πιστοποίηση HACCP.
  • Τοπικό (Local) μάρκετινγκ

Σεπτ. 1992 – Δεκc. 1998          Ε. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Εμπορική Ξενοδοχειακή Εταιρεία

  • Διοικητικό Τμήμα

Ξένες Γλώσσες:

1998                                        Αγγλικά (Μητρική Γλώσσα)

                                                Γερμανικά (Αρχάριος)

Ειδικές γνώσεις:

2009                                        I- skills

(MS Office)

Σεμινάρια:

1999 – 2012

* Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από το  ΕΚΚΔΑ

   (Σεμινάριο100 ώρες).

* Οργάνωση και λειτουργία Συνεδριακών Κέντρων

   Εκπαιδευτικό Κέντρο Εθνικής Τράπεζας (90 ώρες)

* Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις

   ΕΚΚΔΑ (35 ώρες)

* Διαχείριση Ποιότητας εστιατόρια (HACCP).

   Ξενοδοχείο Αρμονία

* Ηγεσία και Παρακίνηση.

   Food Plus SA (4Ο ώρες)

* Τεχνικές Πωλήσεων

   Food Plus SA (40 ώρες).

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US