Είστε εδώ

Executive Chef MAZI Restaurant LONDON

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 
Σεπτέμβριος 2015                Ξενοδοχείο Domotel Kastri – Sous Chef

Σήμερα                                 Ελευθερίου Βενιζέλου 154  – Ν. Ερθραία

                                             Chef de Cuisine εστιατορίου “Kastri Bistro

 
Iούνιος 2010                        Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ- Sous Chef

Ιούλιος 2015                        Πανεπιστημίου 52 – Aθήνα

                                             Chef de Cuisine εστιατορίου “Olive Garden”

 

Iούλιος 2011                        L&F “Λευτέρης Λαζάρου” - Υπηρεσίες συμβούλων

Σεπτέμβριος 2013                Πειραιώς 88

                                              Σύμβουλος επιχειρήσεων-υπεύθυνος σεμιναρίων

 

Ιανουάριος 2009                 Original Sin – prive cuisine

Ιούνιος 2010                         Διογένους 30 - Χαλάνδρι

                                              Υπεύθυνος Σεμιναρίων & prive δεξιώσεων

 

Αυγουστος 2006                  Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ–  Εστιατόριο Olive Garden           

Ιανουάριος 2009                  Πανεπιστημίου 52 – Aθήνα

                                               Chef de Partie – ΑΜάγειρας

           

Ιανουάριος 2006                  Greek Biological Products Export Company

Οκτώβριος 2008                   Hanggasse 8 – 2225 Distersdorf – Wien – Austria

                                               Σύμβουλος Επιχείρησης

 

Oκτώβριος 2005                   Food @ The Muse Restaurant

Δεκέμβριος 2005                   269 Portobello Rd, Notting Hill, London, U.K.

                                                Chef De partie – Menu Consultant

 

Ιούνιος 2004                           Club Hotel Casino Loutraki

Ιούλιος 2005                           Ποσειδώνος 48 – 20300 - Λουτράκι

                                                Commis  chef de Cuisine – ΓΜάγειρας

 

 

ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Ακαδημαϊκά  Έτη      Ι.Ι.Ε.Κ. Praxis

2014- 2016                Υπεύθυνος τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης

 

Ακαδημαϊκά  Έτη      Ι.Ι.Ε.Κ. Praxis

2010- 2014                Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης – Τεμαχισμού

 

Ακαδημαϊκά  Έτη      Ι.Ε.Κ. Αθήνας – Ο.Τ.Ε.Κ.

2006- 2013                Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης, Τεμαχισμού, Σύνθεσης Menu, Στοιχείων Ζαχαροπλαστικής,  Διακοσμητικής

 

Ιανουάριος 2006 - Ιούνιος 2006     Ι.Ε.Κ.  Αχαρνών – Ο.Ε.Ε.Κ.      Καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης           

   ---------------------------------------------------------------------------------------------------------                                             

 Μάρτιος 2009          Εξεταστής Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. – Ο.Ε.Ε.Κ.

Δεκέμβριος 2008      Εξεταστής Πιστοποίησης Αποφοίτων Ι.Ε.Κ. – Ο.Ε.Ε.Κ.

 

 

ΣΠΟΥΔΕΣ  / ΦΟΙΤΗΣΗ

 

2005                    Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική Τέχνη  

                            Le Cordon Bleu Culinary academie – London – U.K.   

                            Υποτροφία Υπουργείου Ανάπτυξης – Ο.Τ.Ε.Κ.                                               

 

2005                    Δίπλωμα Υγιεινής Τροφίμων

                            The Royal Institute of Public Health – London – U.K.

 

2002 – 2004        Μαγειρική Τέχνη

                            Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων - Ανάβυσσος

 

1998 - 2000        Ξενοδοχειακή – Εστιατοριακή Τεχνική  

                            Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων - Ανάβυσσος                           

             

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

 

  • Βιβλίο επαγγελματικής Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικης “SENSESΕκδόσεις sold-out, Γιώργος Παναγιωτίδης

 

  • Σύγγραμμα “Εκπαιδευτική Μαγειρική” Ι.Ι.Ε.Κ. Praxis

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

  • Τεχνικές ψησίματος σε κενό αέρος (sous-vide)

Gastronomy Essentials – 18 ώρες

  • Obsession by Oriol Balageur – Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική

Gastronomy Essentials – 14 ώρες

  • ΕΦΕΤ – Βασικές Αρχές στην Υγιεινή & Ασφάλεια των Τροφίμων

Οκτώβριος 2014

  • Molecular Gastronomy : Spherification, Gelification, Emulsification
  • Γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο   Le Cordon Bleu London (50 ώρες)
  • Παρασκευές με βάση τη Σοκολάτα  Le Cordon Bleu London  (8 ώρες)
  • Eκπαιδευτικό σεμινάριο Ε.Μ.S.   Θέμα: Hazard analysis critical control points - HACCP (20 Hours)
  • Διαδικασίες λειτουργίας τμήματος προμηθειών

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

  • Περιοδικό “Food Servise                                                                                           Συνεργάτης – Αρθρογράφος
  • Cocktail Bar-Restaurant “IOS Club”                                                                         Eπιμέλεια menu – σύμβουλος επιχείρησης

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία