Είστε εδώ

Chef Aleria

 

 

 

  • Πτυχιούχος ΙΕΚ Μαγειρικής
  • Μετεκπαίδευση στην σχολή του Υπουργείου Τουρισμού

Προϋπηρεσία:

  • 2012- σήμερα: Chef στο βραβευμένο εστιατόριο «ALERIA» (Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, περιοδικό Αθηνόραμα) 
  • 2010-2012: Chef στο café - restaurant «ΚΟΥΖΙΝΑ BREEZE» (Βραβείο Gourmet της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας στην κατηγορία Άφιξη της χρονιάς 2010-2011 και Βραβείο στην κατηγορία Brasserie-Bistrot 2010-2011)
  • Μάιος 2012: Guest Chef στο ετήσιο φεστιβάλ γαστρονομίας Sani Gourmet Festival
  • 2009 – 2010: Chef de partie στο εστιατόριο «ΣΠΟΝΔΗ» βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin
  • 2003 – 2009: Sous chef στο πολυτελές εστιατόριο «BOSCHETTO»
  • 2007 – 2008: Μάγειρας Α΄ στο catering «ARIA ΓΕΥΣΕΩΝ»
  • 2008 – 2009: Chef στην τηλεοπτική σειρά «Extreme make over»
  • 2003: Μάγειρας Γ΄στο εστιατόριο πολυτελείας «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΛΥΚΑΒΗΤΟΥ»
  • 2002 – 2003: Μάγειρας Γ΄ στο εστιατόριο «Φιλόξενο Σπίτι»

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία