Γιώργος Χατζηγιαννάκης

Ειδικός Γαστρονομίας και Εστίασης

Τον Γιώργο Χατζηγιαννάκη τον έχουν αποκαλέσει "πατριάρχη της γαστρονομίας του Αιγαίου".

Είναι η ψυχή πίσω από το βραβευμένο εστιατόριο ΣΕΛΗΝΗ στην καλντέρα της Σαντορίνης.

Γνωρίζει όσο κανένας άλλος την αξιοποίηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων για μια υψηλή μαγειρική με ανθρώπινο μέτρο, που σέβεται τις παραδόσεις και τους θησαυρούς του κάθε τόπου.

Είναι ειδικός στην Γαστρονομία, αλλά έχει υπηρετήσει την επιχειρηματική εστίαση από πολλές θέσεις και γνωρίζει όσο κανένας άλλος τους άριστους συνδιασμούς πρώτων υλών - μαγειρικής τέχνης - γαστρονομικής απόλαυσης - ικανοποίησης του πελάτη του Τουρισμού.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία