Γιάννα Μπαλαφούτη

Καθηγήτρια Γαστρονομίας

  • Η Γιάννα Μπαλαφούτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976, σπούδασε γραφιστική επικοινωνία και κατέχει δίπλωμα από το Middlesex University of London.
  • Eργάστηκε για 12 χρόνια στο χώρο της διαφήμισης και των νέων τεχνολογιών διευθύνοντας διαδικτυακά projects μεγάλων εθνικών και πολυεθνικών brands, των αλκοολούχων ποτών και των τροφίμων.
  • Διακρίθηκε με σημαντικά βραβεία (Interactive Media Awards, Φεστιβάλ Διαφήμισης, ΕΡΜΗΣ Awards, βραβείο Διεθνούς ένωσης διαδικτυακού marketing) στον τομέα της επικοινωνίας.
  • Το 2009 δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στον τομέα της διατροφής ως δημιουργός προϊόντων delicatessen, τομέα στον οποίο ξεχώρισε για τους νεωτερισμούς και διακρίθηκε με βραβεύσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Great Taste Awards).
  • To 2015 εκπροσώπησε την Ελληνική Γαστρονομία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των Βρυξελλών, όπου παρουσίασε ένα από τα πλέον καινοτόμα για την εποχή ελληνικά προϊόντα την «Ελιά Καλαμών με σοκολάτα υγείας».
  • Συνταγές της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά μαγειρικής και από το 2016 αρθρογραφεί κυρίως πάνω σε θέματα διατροφής μέσω του website metomati.gr
  • Είναι καθηγήτρια γαστρονομίας και διδάσκει Δημιουργία Ιδέας και Ανάπτυξη Προϊόντος.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία