Δρ Μάρκος Τρούλης

Διεθνείς Σχέσεις

Δρ Μάρκος Τρούλης (Διεθνείς Σχέσεις) – διεθνείς σχέσεις, εθνικά θέματα

 

Ο Μάρκος Τρούλης είναι διδάσκων στο Τμήμα Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο London School of Economics, τη διδακτορική διατριβή του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ενώ έχει διεξάγει και δύο μεταδιδακτορικές έρευνες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Είναι συγγραφέας επιστημονικών άρθρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας ως πεδία ερευνητικού ενδιαφέροντος την Τουρκία και την ευρύτερη Μέση Ανατολή.

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία