Κατερίνα Πεφτίτση (Cathy Jones)

Make Up Artist (NYX)

Βιογραφικό Κατερίνα Πεφτίτση (Cathy Jones)

 

  • Η Κατερίνα Πεφτίτση (Cathy Jones) έχει σπουδάσει την Αισθητική Τέχνη, η μεγάλη της αγάπη όμως είναι η τέχνη του Μake up.
  • Έχει εργασθεί ως make up artist στην εταιρία Sephora και βρίσκεται στη θέση της Key Holder στη εταιρία NYX Professional Make up.
  • Έχει πάρει μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς μακιγιάζ και κατέχει το τίτλο της ΜΑΚΕ UP ARTIST OF THE YEAR 2018 στον Πανευρωπαικό Διαγωνισμό Επαγγελματιών της NYX Professional Make up - Squad Awards.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία