Ευάγγελος Αλούπης

Pastry Chef, Metropolis Electra Hotels

Εργασιακή εμπειρία

  • 10/16- σήμερα: ELECTRA METROPOLIS –Electra hotels & Resorts Αθήνα: Chef Ζαχαροπλάστης
  • 3/2013 – 9/2016 και 7/2012-1/2013 AMANZOE RESORT Πόρτο Χέλι: Chef Ζαχαροπλάστης
  • 10/2011 – 5/2012 F&F CATERING Αθήνα : Ζαχαροπλάστης
  • 4/2011-9/2011, 6/2010-9/2010 και 6/2007-1/2008 ASTIR PALACE RESORT, Starwood hotels Αθήνα: Ζαχαροπλάστης
  • 10/2010-1/2011 Ζαχαροπλαστεία FISIS Αθήνα: Ζαχαροπλάστης
  • 10/2009-5/2010 HOTEL LES BARMES DE L’OURS -Val d’ Isere, French Alpes Γαλλία: Βοηθός Ζαχαροπλάστης
  • 4/2009-10/2009 και 4/2008 10/2008 GRAND RESORT LAGONISSI, LHW Αττική: Βοηθός Ζαχαροπλάστης
  • 6/1999 -6/2006 Αλούπης Ιωάννης Βιομηχανία (Είδη Διατροφής, Ζαχαροπλαστικής): Ενασχόληση με όλη την διαδικασία παραγωγής και εμπορίας σε οικογενειακή επιχείρηση
  • 10/1998 -6/1999 Δεληολάνης Βιοτεχνία παραγωγής προϊόντων ζαχαροπλαστικής: Πρακτική Άσκηση

 

Εκπαίδευση Κατάρτιση

  • 2000 Σχολές ΟΑΕΔ Τεχνικός Άρτο Ζαχαροπλάστης
  • 2001 ΟΤΕΚ Τεχνικός Ζαχαροπλάστης
  • 5/2012-12/2013 ECOLE BELLOUET CONSEIL (Small individual cakes ‘ ambiance', Desserts for Restaurants)
  • KICA: On line master classes with, Guillaume Mabilleau, Frank Haasnoot and Martin Diez

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία