Ευάγγελος Αλούπης

Pastry Chef, Metropolis Electra Hotels

Εργασιακή εμπειρία

  • 10/16- σήμερα: ELECTRA METROPOLIS –Electra hotels & Resorts Αθήνα: Chef Ζαχαροπλάστης
  • 3/2013 – 9/2016 και 7/2012-1/2013 AMANZOE RESORT Πόρτο Χέλι: Chef Ζαχαροπλάστης
  • 10/2011 – 5/2012 F&F CATERING Αθήνα : Ζαχαροπλάστης
  • 4/2011-9/2011, 6/2010-9/2010 και 6/2007-1/2008 ASTIR PALACE RESORT, Starwood hotels Αθήνα: Ζαχαροπλάστης
  • 10/2010-1/2011 Ζαχαροπλαστεία FISIS Αθήνα: Ζαχαροπλάστης
  • 10/2009-5/2010 HOTEL LES BARMES DE L’OURS -Val d’ Isere, French Alpes Γαλλία: Βοηθός Ζαχαροπλάστης
  • 4/2009-10/2009 και 4/2008 10/2008 GRAND RESORT LAGONISSI, LHW Αττική: Βοηθός Ζαχαροπλάστης
  • 6/1999 -6/2006 Αλούπης Ιωάννης Βιομηχανία (Είδη Διατροφής, Ζαχαροπλαστικής): Ενασχόληση με όλη την διαδικασία παραγωγής και εμπορίας σε οικογενειακή επιχείρηση
  • 10/1998 -6/1999 Δεληολάνης Βιοτεχνία παραγωγής προϊόντων ζαχαροπλαστικής: Πρακτική Άσκηση

 

Εκπαίδευση Κατάρτιση

  • 2000 Σχολές ΟΑΕΔ Τεχνικός Άρτο Ζαχαροπλάστης
  • 2001 ΟΤΕΚ Τεχνικός Ζαχαροπλάστης
  • 5/2012-12/2013 ECOLE BELLOUET CONSEIL (Small individual cakes ‘ ambiance', Desserts for Restaurants)
  • KICA: On line master classes with, Guillaume Mabilleau, Frank Haasnoot and Martin Diez

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία