Κατηγορία: Εκπαίδευση

Cyberpunk/Φουτουριστικό Θεατρικό Μακιγιάζ από τις σπουδάστριες του τμήματος Αισθητικής στο πλαίσιο του μαθήματος Θεατρικου Μακιγιάζ. Από το 1982 με το Blade Runner να γνωρίζει στο ευρύ κοινό το Cyberpunk η μίξη φανταστικών στοιχείων, noir ύφους με τεχνολογική αισθητική, το εντυπωσιακό φουτουριστικό μακιγιάζ αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια κάθε make up artist.

Το Θεατρικό make up αποτελεί έναν εξειδικευμένο τομέα του Μακιγιάζ. Κάθε θεατρική ή χορευτική παράσταση και κάθε κινηματογραφική ή τηλεοπτική ταινία, στηρίζεται σε χαρακτήρες οι οποίοι με το μακιγιάζ και το κοστούμι ολοκληρώνονται και παρουσιάζουν αποτελεσματικά το ρόλο τους. Η αισθητική μεταμόρφωση των ηθοποιών είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καλλιτεχνικής δημιουργίας. 

 

Cyberpunk Φουτουριστικό Θεατρικό Μακιγιάζ Σχολή Αισθητικής Cyberpunk Φουτουριστικό Θεατρικό Μακιγιάζ Σχολή Αισθητικής Cyberpunk Φουτουριστικό Θεατρικό Μακιγιάζ Σχολή ΑισθητικήςCyberpunk Φουτουριστικό Θεατρικό Μακιγιάζ Σχολή Αισθητικής

 

Ο Make Up Artist πρέπει πρώτα να μελετήσει την ουσία του χαρακτήρα που θέλει να δημιουργήσει και τη θέση του μέσα στο έργο, ταινία ή δρώμενο. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι κάτι ανεπαίσθητο όπως μια μικρή προσθήκη ή μακιγιάζ κατάλληλο για τα φώτα ενός στούντιο μέχρι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες με προσθετικά και ειδικά εφφέ. 

Αν σε συναρπάζει ο κόσμος του θεάματος, έχεις φαντασία και δημιουργικότητα και ψάχνεις να βρεις έναν τρόπο να εκφραστείς τότε το θεατρικό μακιγιάζ είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα. Από δυναμικούς χαρακτήρες επι σκηνής σε πλάσματα της φαντασίας και του φυλές από άλλους πλανήτες, σου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις εκφραστικά το πρόσωπο και το σώμα του ηθοποιού σαν καμβά και να δημιουργήσεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

#KantoPraxi στην Κομμωτική

Γνώρισε την δυναμική ειδικότητα της Κομμωτικής στο ΙΕΚ PRAXIS και κλείσε ραντεβού ενημέρωσης τώρα https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/tehnikos-kommotikis-tehnis

Αθήνα 210-8230090 - Χαλκίδα 22210-74005​

 

Cyberpunk Φουτουριστικό Θεατρικό Μακιγιάζ Σχολή Αισθητικής