ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ στο ΙΕΚ PRAXIS: Τεχνικές Ψεκάσματος σε Τούρτες και Κορμούς

Σεμινάριο: «Τεχνικές Ψεκάσματος σε Τούρτες και Κορμούς με Πιστόλι Αέρος».

Master Class /  hands-on Εργαστήριο από τον καθηγητή Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS, pastry chef Δημήτρη Παπαντωνίου.

Στον κύκλο σεμιναρίων “Praxis Gastronomy Days”

Video: 
Μαγειρική - Ζαχαροπλαστική - Αρτοποιία, Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία