Είστε εδώ

Οι σπουδαστές και οι chefs του ΙΕΚ PRAXIS στήριξαν εθελοντικά τον θεσμό του Tinos Food Paths.

Τα ποιοτικά υλικά της Τήνου, το μεράκι των εθελοντών σπουδαστών μας και η τέχνη των βραβευμένων chefs καθηγητών του ΙΕΚ PRAXIS, απογειώνουν τις μαγειρικές του Αιγαίου.

 

Στην πανέμορφη ανοιξιάτικη Τήνο, οι chefs του ΙΕΚ PRAXIS, παρουσίασαν τα εξής πιάτα:

 

• ΠΙΑΤΟ: «Γαύρος μπρεζέ σε μπρουσκέτα, με ντομάτα κονφί και αρωματικά βότανα, με τσιπς από σκορδάτο λουκάνικο και σάλτσα φράουλας»

• Chef: Τάσος Μπουσμούρης, Chef στο εστιατόριο Sea Dunes του Olympia Riviera Thalasso Luxury Resort (Ηλεία), Καθηγητής Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS

 

• ΠΙΑΤΟ: «Ψάρι ημέρας φρέσκο, με αγκινάρες και όστρακα και σάλτσα κακαβιάς με μάραθο»

• CHEF: Γκίκας Ξενάκης, Restaurant ALERIA (Αθήνα), Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, Καθηγητής Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS

 

Εκτός από τους δικούς μας chefs, οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS υποστήριξαν τις μαγειρικές σημαντικών guest chefs της διοργάνωσης, όπως ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Τάσος Παρλιάρος, ο πάτερ Επιφάνιος, ο Γρηγόρης Χέλμης και πολλοί άλλοι.

Video: 
Μαγειρική - Ζαχαροπλαστική - Αρτοποιία, Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef), Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής, Τουριστικά Επαγγέλματα, Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία