Η Σχολή Αγροτικών του ΙΕΚ PRAXIS στην DAIRY EXPO

Η παρουσία της σχολής αγροτικών του ΙΕΚ PRAXIS στην DAIRY EXPO 2018 ήταν εντυπωσιακή με αποκορύφωμα την ζωντανή τυροκόμηση ποικιλίας τυριών από τους σπουδαστές και των καθηγητή τους.

Video: 
Αγροτικά - Τεχνολογία Τροφίμων - Διατροφολογία, Τεχνικός Βιολογικής - Οργανικής Γεωργίας, Διαχειριστής Γεωργοκτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων, Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων & Ποτών, Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος, Στέλεχος Διοίκησης & Οικ. Τομέα Αγροτικής Οικονομίας, Τεχνικός Αγροτουρισμού

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία