Νίκος Ξενάκης

Νίκος Ξενάκης
Β. Προπονητή Ποδοσφαίρου ΑΕ Χαλανδρίου

Νίκος Ξενάκης, Β. Προπονητή Ποδοσφαίρου ΑΕ Χαλανδρίου. Απόφοιτος Σχολής Προπονητών ΙΕΚ PRAXIS.

Προπονητής Αθλημάτων στο ΙΕΚ PRAXIS
• Βοηθός Προπονητή Ποδοσφαίρου στην αντρική ομάδα, καθώς και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου (στα τμήματα Αστεράκια προ τζούνιορ, τζούνιορ, παμπαίδες, παίδες, έφηβοι) της ΑΕ Χαλανδρίου (Α’ Αθηνών)

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

  • Η σύνδεση που είχα με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία, με ώθησε να αποφασίσω να ασχοληθώ και επαγγελματικά με τον αθλητισμό. Επέλεξα σπουδές στο ΙΕΚ PRAXIS γιατί είχε ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον, πολύ καλές εγκαταστάσεις και πολύ έμπειρους προπονητές για εκπαιδευτές.

 

Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

  • Θεωρώ ότι ο κύκλος εκπαίδευσης στο ΙΕΚ PRAXIS ήταν πολύ ποιοτικός και ενισχύθηκε σημαντικά από πολύ δυνατά σεμινάρια. Έτσι βλέπω πως έχω αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση στην δουλειά μου και θεωρώ ότι έχω κατακτήσει γνώσεις που ήδη βοηθούν σημαντικά την επαγγελματική σταδιοδρομία μου.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το IEK Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

  • Τις γνώσεις που προσφέρει σε κάθε φοιτητή μέσα από τα πλήρη προγράμματα σπουδών του και τους πολύ καλούς εκπαιδευτές, καθώς και την φροντίδα του ΙΕΚ PRAXIS για την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του, μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας.

 

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

  • Οι ουσιαστικές γνώσεις που πήρα από το ΙΕΚ PRAXIS για όλα τα θέματα του αθλητισμού και της προπονητικής και η αυτοπεποίθηση που απέκτησα ώστε να μπορώ να εργαστώ άμεσα μετά τις σπουδές μου.

 

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;  

  • Να το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ένα επάγγελμα που σε γεμίζει και βλέπω ότι έχει πολύ καλές προοπτικές

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

  • Να είμαι ένας σωστός προπονητής υψηλού επιπέδου

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία