Σταμάτης Καλαϊτζόγλου

Σταμάτης Καλαϊτζόγλου
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, Lucky Cat by Gordon Ramsay, Λονδίνο

Σταμάτης Καλαϊτζόγλου. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef). Εργάζεται στο Lucky Cat by Gordon Ramsay, Λονδίνο.

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Η τυχαία παρουσία μου σε επαγγελματική κουζίνα και στη συνέχεια το πιο συστηματικό και συνεχές ενδιαφέρον μου για τη μαγειρική, με έκαναν να αγαπήσω και να επιλέξω τελικά το επάγγελμα αυτό.

 

  • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;

Η παρουσία και η συμμετοχή γνωστών και έμπειρων μαγείρων στα εργαστήρια και τα πολλά σεμινάρια από μάγειρες με υψηλή εμπειρία και τεχνική.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Η συνεργασία με πολύ γνωστά και υψηλού επιπέδου εστιατόρια για την πραγματοποίηση της πρακτικής και η μεγάλη βοήθεια που σου δίνουν στην εύρεση εργασίας μετά το τέλος των σπουδών σου.

 

  • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου; 

Η παρουσία μου σε κουζίνες με σωστούς επαγγελματίες μέσω της πρακτικής άσκησης και τα ολοκληρωμένα θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα που παρακολούθησα.

 

  • Τι θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;  

Η τελική του επιλογή να γίνει με γνώμονα το πραγματικό του ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη εργασία.

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Να έχω πετύχει στο χώρο της μαγειρικής.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία