Πόπη Δασκαλάκη

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΠΟΠΗ απόφοιτη σχολής αισθητικής ιεκ praxis
Τεχνικός Αισθητικής & Μακιγιάζ, "AEGEO SPA"

Πόπη Δασκαλάκη. Τεχνικός Αισθητικής & Μακιγιάζ, "AEGEO SPA"

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Η αγάπη μου για το ωραίο! Θεωρώ πως ο καλλωπισμός σε μια γυναίκα είναι το Α και το Ω στην εμφάνισή της. Ένα υγειές και όμορφο πρόσωπο και σώμα είναι εκείνο το οποίο αξίζει σε όλους. Ειδικά στις γυναίκες μας δίνει ενέργεια και πάνω απ’όλα αυτοπεποίθηση.

 

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Μια απ’τις πιο σημαντικές εμπειρείες μου, ήταν όταν μου προτάθηκε να πάρω μέρος σε μια επίδειξη που διοργάνωνε το Praxis, με θέμα τις 4 εποχές του χρόνου. Εκεί θα παίρναμε μέρος ως οι μακιγιέρ των μοντέλων που είχαμε αναλάβει η κάθε κοπέλα ξεχωριστ με την ανάλογη εποχή. Εγώ είχα σαν θέμα την άνοιξη και το μοντέλο μου ήταν ην Κατερίνα Σαρακάκη με την οποία συνεργαστήκαμε άψογα! Έτσι, μέσα από την επίδειξη αυτή θα φαινότα ν δουλεια και ο επαγγελματισμός των φοιτητών του ΙΕΚ Praxis μέσα από την ομαδική συνεργασία.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Όλα ξεκινάνε από τα στελέχη και την κατάρτιση των καθηγητών που διδάσκουν σ’αυτήν. Είχα την τιμή να συνεργαστώ και να είμαι μαθήτρια σπουδαίων, τόσο ανθρώπων όσο και καθηγητών στη σχολή αυτή! Εκτός από αυτά όμως το θεωρώ ως επιτυχημένη επιλογή γιατί εκτός από τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που τους διακατέχει, σου δίνονται και πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική κατάρτιση μετά το τέλος της φοίτησης.

 

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Εκτός των γνώσεων που έλαβα, το δυνατό προσόν που απέκτησα εήταν ο επαγγελματισμός, η συνεργασία και ο σεβασμός προς το επάγγελμα που διάλεξα να σπουδάσω.

 

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Αγάπη, όρεξη, σεβασμό και επαγγελματισμό. Να μην έχει συγκεκριμένα στάνταρς στο επάγγελμά του να μπορεί να αφουγκραστεί καινούριες ιδέες και μεθόδους φιλτράροντας στο τι θα είναι πιο πετυχημένο και καλύτερο. Ακόμα και αν φτάσει πολύ ψηλά!

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Να έχω καταξιωθεί στο χώρο μου! Είτε να έχω πάρει κάποια ανώτερη θέση στην εταιρεία όπου εργάζομαι, είτε να έχω ανοίξει ένα δικό μου κέντρο ευεξίας ή κάποιο κέντρο αισθητικής!

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία