Ελένη Οικονόμου

σχολή-προπονητικής-ιεκ-praxis-οικονόμου-μαρία-ελένη-απόφοιτος
Β. Προπονητή Ποδοσφαίρου "Α.Ε. Νεάπολης"

Ελένη Οικονόμου. Βοηθός Προπονητή Ποδοσφαίρου. Εργάζεται στην "Α.Ε. Νεάπολης"

 

Αυτό που χαρακτηρίζει το ΙΕΚ PRAXIS είναι το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα στους σπουδαστές και παίρνει υπόψιν την γνώμη τους για την διαρκή βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Συνάντησα σπουδαίους και καταξιωμένους προπονητές που μας μετέφεραν σημαντικές γνώσεις και μας έδωσαν κατευθύνσεις για την επαγγελματική μας σταδιοδρομία.

Με τις σπουδές μου στο ΙΕΚ PRAXIS ανέπτυξα την ικανότητα να μπορώ μεταφέρω τις γνώσεις μου στους ασκούμενους αθλητές με μεγάλη άνεση και αυτοπεποίθηση.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία