Νικόλας Παπαγεωργίου

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ απόφοιτος σχολής μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, JOLLY JOKER (Κύπρος)

Νικόλας Παπαγεωργίου. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, JOLLY JOKER (Κύπρος).

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Επέλεξα αυτό το επάγγελμα γιατί αγαπάω το φαγητό και να δημιουργώ και ήθελα να μάθω πώς μπορώ να τα κάνω και τα δύο μαζί. Έτσι μέσα από την μαγειρική βρήκα όσα έψαχνα.

 

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Οι σπουδαιότερες εμπειρίες για εμένα ήταν οι εκπαιδευτικές εκδρομές που κάναμε σε εστιατόρια, προμηθευτές και εργοστάσια στα οποία μάθαμε πολλές και χρήσιμες πληροφορίες στο πώς "δουλεύει" το επάγγελμά μας στον έξω κόσμο!

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Θεωρώ ότι αυτό που κάνει το Praxis να ξεχωρίζει είναι ότι φροντίζουν πάντα να έχουν τους καλύτερους καθηγητές και Chef για να διασφαλίζουν την καλύτερη εκμάθηση για τους σπουδαστές τους. Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει το ότι είναι μία ολοκληρωμένη σχολή και από την άποψη του εξοπλισμού που παρέχει στους σπουδαστές.

 

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Το πιο δυνατό μου προσόν είναι ότι έμαθα πώς πρέπει να δουλεύω σωστά, γρήγορα αλλά και επίσης καθαρά μέσα σε μια επαγγελματική κουζίνα και τον σωστό τρόπο συνεργασίας μεταξύ των συναδέλφων.

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Το μόνο πράγμα που θα έλεγα σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα, είναι ότι πρέπει να αγαπά αυτό που κάνει και να μαθαίνει συνέχεια καινούριες γνώσεις διότι είναι ένα επάγγελμα το οποίο εξελίσσεται καθημερινά διότι οι γνώσεις δεν σταματούν μαζί με το τέλος των σπουδών του.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα να δουλέψω με τους καλύτερους Chef για να πάρω όσες γνώσεις μπορώ έτσι σε κάποια στιγμή να γίνω και εγώ ένας από τους καλύτερους Chef και να έχω το δικό μου εστιατόριο.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία