Νίκος Λειβαδίτης

σχολή-προπονητικής-ιεκ-praxis-λειβαδίτης-νίκος-απόφοιτος
Β. Προπονητή "Athlete Performance Training"

Νίκος Λειβαδίτης. Βοηθός Προπονητή. Εργάζεται στο "Athlete Performance Training"

 

Στο ΙΕΚ PRAXIS γνώρισα έμπειρους και σπουδαίους προπονητές και γνωστούς ανθρώπους του αθλητισμού.

Η πρακτική άσκηση σε ένα από τα μεγαλύτερα Γυμναστήρια ήταν μια πραγματικά σπουδαία εμπειρία που μου άνοιξε τον δρόμο ώστε να αρχίσω άμεσα να εργάζομαι στον χώρο της Προπονητικής.

Έχοντας από μικρός αγάπη για τον αθλητισμό, νομίζω πως με τις γνώσεις που απέκτησα στο IEK PRAXIS θα καταφέρω να πετύχω τα όνειρά μου για δημιουργία ενός δικού μου γυμναστήριου με κέντρο αποκατάστασης, ενώ ταυτόχρονα θα εργάζομαι ως σύμβουλος ομάδων και αθλητικών φυσικοθεραπευτών.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία