Κατερίνα Μπάμπαλου

ΙΕΚ-Βρεφονηπιοκομίας-ΙΕΚ-PRAXIS-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Μπάμπαλου-Κατερίνα
Παιδικός Σταθμός "Προσχολικά Χαμόγελα"

Κατερίνα Μπάμπαλου. Β. Βρεφονηπιοκομίας, εργάζεται στον Παιδικό Σταθμό "Προσχολικά Χαμόγελα", Χαλάνδρι.

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμά σου;

Καθαρά η αγάπη μου για τα παιδιά και η επαφή μου μαζί τους ήταν οι πρώτοι παράγοντες που με έκαναν να επιλέξω αυτό το επάγγελμα.

 

  • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο ΙΕΚ PRAXIS;

Η βιωματική μάθηση, όπως και η εθελοντική δημιουργική απασχόληση σε νοσοκομεία και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης. Σίγουρα όλες αυτές οι δραστηριότητες που έγιναν σαν extra πρακτικη άσκηση ήταν για μένα κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Δεν θα ξεχάσω κατά το πρώτο έτος των σπουδών μου, τα παιδιά με ειδικές ανάγκες από το σύλλογο ΝΙΚΗ. Το δημιουργικό εργαστήρι εικαστικών με παιδιά με σοβαρά θέματα αυτισμού ήταν πρωτόγνωρο για μένα.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ PRAXIS ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Οι καθηγητές της ειδικότητας που επέλεξα, είχαν όλοι τους να μοιραστούν πολλά μαζί μου σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών μου αλλά και τα πολλά extra σεμινάρια. Face painting, παιδική μαγειρική, ζαχαροπλαστική....

 

  • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Οι γνώσεις μου. Είναι πραγματικά ολοκληρωμένες και γι΄αυτό νομίζω ότι κέρδισα τη θέση εργασίας στο κέντρο που εργάζομαι.

 

  • Τι θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Να είναι πολύ αποφασισμένος και κατασταλαγμένος γιατί δεν είναι μια εύκολη δουλειά και έχει πολλές απαιτήσεις. Χρειάζεται γνώσεις καλή διάθεση, υπομονή όπως και να μην σταματήσει ποτέ να ενημερώνεται !

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Να δώσω όσα περισσότερα μπορώ στα παιδιά, να παρακολουθήσω πολλά σεμινάρια αλλα και να μείνω μέσα στον χώρο της εκπαίδευσης ως ένα απαραίτητο στέλεχος για τον εργοδότη μου!

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία