Ηλίας Ροζενκόβ

Ηλίας Ροζενκόβ απόφοιτος σχολής μαγειρικής ιεκ praxis
Chef στο "The King Jason Protaras" (Κύπρος )

Ηλίας Ροζενκόβ, Chef στο "The King Jason Protaras" (Κύπρος)

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου; 

Από μικρός μου άρεσε η μαγειρική θα μπορούσα να την χαρακτήριζα τότε ως χόμπι, μέχρι που αποφάσισα να το κάνω το επάγγελμα που ακολουθώ και αγαπώ ως σήμερα.

 

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Για μένα είναι μια σχολή η οποία μου έδωσε γερές βάσεις και πέρα από αυτό νοιάζεται έως σήμερα. Οι σπουδαιότερες ήταν η συνεργασία μου με τους καθηγητές μου που μου πρόσφεραν τη γνώση τους μέσα από τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, καθώς οι ίδιοι ήταν πάντα πρόθυμοι, πράγμα που με ευχαριστούσε πάντοτε και τους τιμώ έως σήμερα.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Το εκλεκτό προσωπικό. Η στήριξη κατά την διάρκεια των σπουδών καθώς και μετά την αποφοίτησή μας. Διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή για κάθε προβληματισμό των σπουδαστών.

 

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Κατανόηση, άμεση ανταπόκριση στον εργασιακό μου χώρο, εργατικός, ικανός να αναλαμβάνω υπεύθυνα πόστα, όπως τώρα που είμαι υπεύθυνος στο lunch του King Jason της Louis Hotels στην Κύπρο.

 

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου; 

Να το ακολουθήσει μόνο αν το θέλει και το αγαπά πραγματικά.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Μια καλή θέση μέσω της σταδιοδρομίας και να καταφέρω να διδάσκω ως δάσκαλος σε σχολή όπως το IIEK PRAXIS.

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία