Χριστιάνα Κατουσέλη

ΙΕΚ-Παιδαγωγικά-ΙΕΚ-PRAXIS-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Κατούσελη-Χριστιάνα
Παιδικός Σταθμός "Προσχολικά Χαμόγελα"

Χριστιάνα Κατουσέλη. Β. Βρεφονηπιοκομίας, εργάζεται στον Παιδικό Σταθμό "Προσχολικά Χαμόγελα", Χαλάνδρι.

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Ξεκίνησα σαν καθηγήτρια χορού σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Η επαφή μου μαζί τους ήταν μαγική. Έτσι αποφάσισα να επιλέξω το συγκεκριμένo επάγγελμα, γιατί βρήκα σ΄αυτό την ψυχική ανάταση που πάντα έψαχνα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έκανα την πρακτική μου άσκηση στον Παιδικό Σταθμό «Προσχολικά Χαμόγελα», στο Χαλάνδρι και εδώ και 1,5 χρόνο εργάζομαι πλέον κανονικά στον ίδιο παιδικό σταθμό σε θέση Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου.

 

  • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;

Η επαφή μου με το εξαιρετικό διδακτικό προσωπικό καθώς και οι βιωματικές δραστηριότητες, οι οποίες με βοήθησαν πολύ στην επαγγελματική μου πορεία. Δεν θα ξεχάσω τις Χριστουγεννιάτικες παιδικές γιορτές που διοργανώσαμε μαζί με τους καθηγητές μας στο ΩΝΑΣΕΙΟ καρδιοχειρουργικό κέντρο και στην παιδιατρική κλινική του ΙΑΣΩ. Ήταν πραγματικά μια καταπλητική εμπειρία για όλους μας.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Οι καθηγητές που διαθέτει, οι οποίοι είναι άριστα καταρτισμένοι και φροντίζουν να σε εφοδιάσουν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

 

  • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;

Το πιο δυνατό προσόν που απέκτησα θεωρώ πως είναι οι ολόπλευρες γνώσεις που έλαβα για το επάγγελμά μου, οι οποίες μέσω της πρακτικής εφαρμογής μέσα στη σχολή, αλλά και στον παιδικό σταθμό, είναι για μένα το μεγαλύτερο εφόδιο για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

 

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Να διαθέτει υπομονή, πολλή όρεξη για δουλειά καθώς θα πρέπει πάντα να αναζητά και ανανεώνει τις γνώσεις του και φυσικά πολλή ...μα πολλή ακούραστη και αβίαστη  αγάπη για τα παιδιά.

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Ελπίζω να εξακολουθώ να κατέχω μια θέση βρεφονηπιοκόμου στον Ιδιωτικό ή το Δημόσιο Τομέα  είτε στην Ελλάδα είτε σε κάποια χώρα στο εξωτερικό. Έχω κάνει μια πολύ καλή αρχή  στο επάγγελμα που διάλεξα και θέλω να πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη.

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία