Γιάννης Πούλλης

Β. Προπονητή Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Κόσμος"

Γιάννης Πουλλής. Βοηθός Προπονητή. Εργάζεται στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Κόσμος".

 

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου στο ΙΕΚ PRAXIS απέκτησα σημαντικές προπονητικές εμπειρίες στα επιμέρους αθλήματα, ποδόσφαιρο, basket, personal training.

Ήδη αυτά με βοηθούν στο επάγγελμά μου, το οποίο το επέλεξα διότι ήμουν πάντα ενεργός στον αθλητισμό και θέλω ως προπονητής να βοηθήσω νέους αθλητές να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Στο ΙΕΚ PRAXIS απέκτησα την σιγουριά και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται ένας νέος προπονητής και την αυτοπεποίθηση να συνεχίσω με επιτυχία το επάγγελμά μου.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία