Είστε εδώ

ΙΕΚ-Βοηθός-Φυσικοθεραπείας-ΙΕΚ-PRAXIS-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Στασινοπούλου-Γεωργία
Β. Φυσικοθεραπείας, Φυσικοθεραπευτήριο "Χ. Ζαζάτης"

Όνομα

Γεωργία ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ειδικότητα

Βοηθός ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

Έτος αποφοίτησης

2016

Εργάζεται

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ «ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΖΑΤΗΣ»

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου?

Αυτό που με παρακίνησε και με παρακινεί ακόμα να εργάζομαι ως βοηθός φυσικοθεραπευτή είναι η αγάπη μου για τους ανθρώπους. Θέλω πολύ να προσφέρω βοήθεια σε ασθενείς που το χρειάζονται για να επιστρέψουν πίσω στην καθημερινότητά τους.

 

  • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis ?

Θα έλεγα ότι όλα ήταν μια σπουδαία εμπειρία στο PRAXIS διότι ήμασταν σε επαφή με τα πιο σύγχρονα φυσικά μέσα που μας παρείχε.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση?

Μας παρείχε τα πιο σύγχρονα φυσικά μέσα και έτσι το μάθημα ήταν πολύ αποδοτικό.

 

  • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου?

Κάνω τη δουλειά μου με βάση την αγάπη μου για τους ασθενείς, η βασική μου πρόθεση είναι να τους βοηθήσω να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους και πάντα σέβομαι το ανθρώπινο σώμα.

 

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου? 

Χρειάζεται να κάνεις αυτό το επάγγελμα με αγάπη προς τον άνθρωπο. Όποιος θέλει να το ακολουθήσει θα του έλεγα να προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του και να αγαπά το σώμα.

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα?

Αυτό που θέλω να πετύχω είναι πρωτίστως να εξελιχθώ και άλλο όσο αφορά στην ειδικότητά μου. Να αναπτύξω τις γνώσεις μου και να γίνω πολύ καλή φυσικοθεραπεύτρια.

 

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία