Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Στο OPEN LAB Ζαχαροπλαστικής, ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης, Head Pastry Chef της Σπονδής (2* Michelin) δημιούργησε μοναδικά γλυκά, με τους υποψήφιους σπουδαστές ζαχαροπλαστικής

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης θα διδάσκει  master classes ζαχαροπλαστικής στους σπουδαστές μας καθώς και σε επαγγελματίες  μαζί με την πιο δυνατή ομάδα εκπαιδευτών.

Όπως λέει και ο ίδιος:

"Τα σχέδιά μου για το μέλλον είναι να γίνομαι κάθε μέρα λίγο καλύτερος σε κάθε τομέα της ζωής μου. Καλύτερος ζαχαροπλάστης και λίγο καλύτερος άνθρωπος. Ελπίζω να έχω τη δύναμη να εμπνέω και να ενθαρρύνω νέους ανθρώπους να “βαφτίζουν” τα όνειρά τους στόχους και με όλη τη δύναμη και τη θέληση της ψυχής τους να τα πραγματοποιούν."

Μάθε περισσότερα για την ειδικότητα το https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/tehnikos-artopoios-zaharoplastikis

#kantopraxi στην Ζαχαροπλαστική

 

Σπύρος ΠεδιαδιτάκηςΣπύρος ΠεδιαδιτάκηςΣπύρος Πεδιαδιτάκης

 

Ποιός είναι ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης:

«Το όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα μόνο όταν τα “βαφτίσουμε” στόχους και δεσμευτούμε να κάνουμε κάθε μέρα κάτι για να πλησιάζουμε πιο κοντά. Αλλιώς μένουν απλά άπιαστα όνειρα.» 

 

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης αναδείχτηκε ως ο Καλύτερος Pastry Chef στην Ελλάδα από το FNL GUIDE Best Restaurant Awards: https://www.fnl-guide.com/gr/el/fnl-best-restaurants/fnl-bra-awards-2019/

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • 2016 έως σήμερα: Head Pastry Chef στο Restaurant «ΣΠΟΝΔΗ», Αθήνα (2 Αστέρια Michelin)
  • 2015-2016: Pastry Chef στο Restaurant «PREMIERE» (Athenaeum Intercontinental Hotel)
  • 2014-2015: Sous Pastry Chef στο Leading Hotel «DANAI beach resort and villas», Χαλκιδική
  • 2012-2014: Pastry Chef de Partie στο Ζαχαροπλαστείο «Duree du gout», Αθήνα
  • 2010-2012:  Pastry Chef de Partie στο Catering «ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ», Αθήνα
  • 2008-2010:  Pastry Chef de Partie στο Restaurant «ΒΑΡΟΥΛΚΟ», Αθήνα (1 Αστέρι Michelin)
  • Restaurant «Georges Blanc Vonnas» Γαλλία (3 Αστέρια Michelin), (Stage)
  • Restaurant «Epicure» στο Hotel «Le Bristol», Παρίσι, Γαλλία (3 Αστέρια Michelin), (Stage)
  • Restaurant «The Fat Duck» του Chef Heston Blumenthal, Αγγλία (3 Αστέρια Michelin)

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  • Ινστιτούτο Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών  LE MONDE, Αθήνα, Ειδικότητα: Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
  • Πρόγραμμα Patisserie Gourmand με τον FRANK WENZ: στο «Ecole du grand chocolat Valrhona»,  Γαλλία
  • Πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής για Εστιατόρια με τον LUCIEN GAUTIER:  στο «Ecole du grand chocolat Valrhona»,  Γαλλία
  • Εστιατορικά Γλυκά με τον JEREMIE RUNEL: στο «Ecole du grand chocolat Valrhona»,  Γαλλία
  • Workshop «Βιεννέζικη Ζαχαροπλαστική» με τον M.O.F Ludovic Richard: στο «Ecole Bellouet Conceil», Παρίσι, Γαλλία
  • «Πρόγραμμα Παγωτού» με τον Jordi Bordas: Athenaeum Intercontinental, Αθήνα
  • Workshop «Τα πάντα για την Σοκολάτα» στο Premium Luxury Hotel, Bansko, Βουλγαρία.
  • «Τεχνολογία παγωτού» με τον Jeremie Runel: Athenaeum Intercontinental, Αθήνα
  • «Entremets Gourmand» με τον Jeremie Runel: Athenaeum Intercontinental, Αθήνα
  • «Μοριακή Γαστρονομία, Μέρος 1»: Genius in Gastronomy, Αθήνα
  • «Μοριακή Γαστρονομία, Μέρος 2»: Genius in Gastronomy, Αθήνα
  • «Gateaux de Voyage»: Ecole Les Chefs, Αθήνα.
  • «Εστιατορικά Γλυκά»: Workshop στο «Danai Beach Resorts Villas», Χαλκιδική
  • «Σεμινάριο Τάρτας»: Atlantis Hotel, Κρήτη
  • «Τεχνολογία παγωτού» με τον Gianluca Fusto: Athenaeum Intercontinental, Αθήνα
  • «Τεχνολογία παγωτού» με τον Alain Chartier: Workshop στο «Ecole du grand chocolat Valrhona», Παρίσι, Γαλλία

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

  • 1η θέση στον Γαλλικό Διαγωνισμό για Εστιατορικά Γλυκά στην Αθήνα το 2014
  • Καλύτερος Pastry Chef στην Ελλάδα (FNL GUIDE )

 

> Δείτε το προφίλ της Σχολής Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS

> Μάθετε περισσότερα για τα Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS

 

Σπύρος Πεδιαδιτάκης