Κατηγορία: Εκδηλώσεις

17 Ιουλίου Αθήνα 11:00 - 14:00

 

  • Μπές στο Εργαστήριο και φτιάξε μοναδικά γλυκά με τον καλύτερο Pastry Chef της χρονιάς, τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη (ΣΠΟΝΔΗ - 2 Αστέρια Michelin)
  • Δοκίμασε στην πράξη και ζήσε Live την ειδικότητα που αγαπάς

 

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και εξασφάλισε μία από τις περιορισμένες θέσεις δίπλα στον Καλύτερο Έλληνα Pastry Chef: https://www.iekpraxis.gr/seminar/mageiriki-zaharoplastiki-artopoiia/open...

 

Κλείσε Θέση: 210-8230090

 

#kantopraxi στην Ζαχαροπλαστική

 

 

Ποιός είναι ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης:

«Το όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα μόνο όταν τα “βαφτίσουμε” στόχους και δεσμευτούμε να κάνουμε κάθε μέρα κάτι για να πλησιάζουμε πιο κοντά. Αλλιώς μένουν απλά άπιαστα όνειρα.»

 

Ο Πεδιαδιτάκης Σπύρος αναδείχτηκε ως ο Καλύτερος Pastry Chef στην Ελλάδα από το FNL GUIDE Best Restaurant Awards: https://www.fnl-guide.com/gr/el/fnl-best-restaurants/fnl-bra-awards-2019/

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  • 2016 έως σήμερα: Head Pastry Chef στο Restaurant «ΣΠΟΝΔΗ», Αθήνα (2 Αστέρια Michelin)
  • 2015-2016: Pastry Chef στο Restaurant «PREMIERE» (Athenaeum Intercontinental Hotel)
  • 2014-2015: Sous Pastry Chef στο Leading Hotel «DANAI beach resort and villas», Χαλκιδική
  • 2012-2014: Pastry Chef de Partie στο Ζαχαροπλαστείο «Duree du gout», Αθήνα
  • 2010-2012:  Pastry Chef de Partie στο Catering «ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ», Αθήνα
  • 2008-2010:  Pastry Chef de Partie στο Restaurant «ΒΑΡΟΥΛΚΟ», Αθήνα (1 Αστέρι Michelin)
  • Restaurant «Georges Blanc Vonnas» Γαλλία (3 Αστέρια Michelin), (Stage)
  • Restaurant «Epicure» στο Hotel «Le Bristol», Παρίσι, Γαλλία (3 Αστέρια Michelin), (Stage)
  • Restaurant «The Fat Duck» του Chef Heston Blumenthal, Αγγλία (3 Αστέρια Michelin)

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  • Ινστιτούτο Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Σπουδών  LE MONDE, Αθήνα, Ειδικότητα: Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
  • Πρόγραμμα Patisserie Gourmand με τον FRANK WENZ: στο «Ecole du grand chocolat Valrhona»,  Γαλλία
  • Πρόγραμμα Ζαχαροπλαστικής για Εστιατόρια με τον LUCIEN GAUTIER:  στο «Ecole du grand chocolat Valrhona»,  Γαλλία
  • Εστιατορικά Γλυκά με τον JEREMIE RUNEL: στο «Ecole du grand chocolat Valrhona»,  Γαλλία
  • Workshop «Βιεννέζικη Ζαχαροπλαστική» με τον M.O.F Ludovic Richard: στο «Ecole Bellouet Conceil», Παρίσι, Γαλλία
  • «Πρόγραμμα Παγωτού» με τον Jordi Bordas: Athenaeum Intercontinental, Αθήνα
  • Workshop «Τα πάντα για την Σοκολάτα» στο Premium Luxury Hotel, Bansko, Βουλγαρία.
  • «Τεχνολογία παγωτού» με τον Jeremie Runel: Athenaeum Intercontinental, Αθήνα
  • «Entremets Gourmand» με τον Jeremie Runel: Athenaeum Intercontinental, Αθήνα
  • «Μοριακή Γαστρονομία, Μέρος 1»: Genius in Gastronomy, Αθήνα
  • «Μοριακή Γαστρονομία, Μέρος 2»: Genius in Gastronomy, Αθήνα
  • «Gateaux de Voyage»: Ecole Les Chefs, Αθήνα.
  • «Εστιατορικά Γλυκά»: Workshop στο «Danai Beach Resorts Villas», Χαλκιδική
  • «Σεμινάριο Τάρτας»: Atlantis Hotel, Κρήτη
  • «Τεχνολογία παγωτού» με τον Gianluca Fusto: Athenaeum Intercontinental, Αθήνα
  • «Τεχνολογία παγωτού» με τον Alain Chartier: Workshop στο «Ecole du grand chocolat Valrhona», Παρίσι, Γαλλία

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

  • 1η θέση στον Γαλλικό Διαγωνισμό για Εστιατορικά Γλυκά στην Αθήνα το 2014
  • Καλύτερος Pastry Chef στην Ελλάδα (FNL GUIDE )

 

> Δείτε το προφίλ της Σχολής Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS

> Μάθετε περισσότερα για τα Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS