Κατηγορία: Σεμινάρια

 Οι Βραβευμένοι Chefs διδάσκουν τις τεχνικές της υψηλής γαστρονομίας και απογειώνουν την μαγειρική καριέρα σου:

  • Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Chef "Sense" Restaurant (Athens Was Hotel)
  • Θοδωρής Παπανικολάου, Chef "Parla" Restaurant
  • Δημήτρης Δημητριάδης, Chef "Artisanal" Restaurant
  • Τάσος Στεφάτος, Chef Canaves Oia Epitome
  • Σάκης Βενέτης, Chef Hotel "Electra Metropolis"
  • Αλέξανδρος Κοσκινάς, Chef "Tudor Hall" (King George Hotel)
  • Δημήτρης Μπούτσαλης, Chef Hotel "Μεγάλη Βρεττανία"
  • Χάρης Νικολούζος, Chef BIANCO Restaurant (Πάρος)
  • Χαράλαμπος Νάκος, Pastry Chef

Και ειδικά μαθήματα με τους :

  • Χάρης Τζαννής | Ειδικός Γαστρονομίας, Τουρισμού και Πρώτων Υλών
  • Γιάννης Δεβετζόγλου | Γευσιγνώστης - Κριτικός εστιατορίων
  • Ευάγγελος Μπερής | Ειδικός Οινολογίας και Food Pairing

 

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος και κλείστε τώρα θέση, στο https://www.iekpraxis.gr/seminar/mageiriki-zaharoplastiki-artopoiia/meta...

 

  • Το πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών μαγειρικής ή ήδη εργαζόμενους στον χώρο της μαγειρικής, που θέλουν να ολοκληρώσουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, εμβαθύνοντας σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους της μαγειρικής τέχνης.
  • Προσφέρει ταχύρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, δίπλα σε βραβευμένους chefs, σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής.
  • Το πρόγραμμα προσφέρει ουσιαστική αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων και σημαντική ενίσχυση του βιογραφικού των συμμετεχόντων
  • Αποτελεί την πύλη για μια σημαντική καριέρα στην Ελλάδα και διεθνώς, με άμεση πρόσβαση σε θέσεις εργασίας
  • Προσφέρει άμεση επαφή και πληροφόρηση για όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας

Στο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη γίνεται εμβάθυνση σε όλες τις σύγχρονες τεχνικές & τάσεις της επαγγελματικής Μαγειρικής:  

 

  • Νέες τεχνικές και εφαρμογές
  • Διεθνείς και Ethnic κουζίνες
  • Food Styling και αρχιτεκτονική πιάτων
  • Sous Vide, Σφαιροποιήσεις, Siphon και άλλες σύγχρονες τεχνικές, ενταγμένες σε πιάτα a’ la carte 
  • Μοντέρνα Ελληνική κουζίνα
  • Japanese και Fusion Κουζίνες
  • Μοριακή Γαστρονομία
  • Θαλασσινά
  • Avant Garde Cuisine και Amuse Bouche
  • Γαλλική Κουζίνα
  • Σκανδιναβινή Κουζίνα
  • Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία για εστιατόρια A la Carte
  • κλπ.