Κατηγορία: Σεμινάρια

OPEN DAY ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ σε αποκλειστική συνεργασία με την REDKEN, με τον Δημήτρη Μάγγο, Global Redken Artist. Η κομμωτική είναι έμπνευση, φαντασία, τεχνική, στύλ, μόδα.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί το μαγικό κόσμο του hair art στο δωρεάν σεμινάριο με τον Δημήτρη Μάγγο.

Κλείστε θέση στο Open Day: https://www.iekpraxis.gr/seminar/open-day-kommotikis

Ενα OPEN DAY για όλους όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν κομμωτική , για όσους ονειρεύονται να γίνουν οι πετυχημένοι Κομμωτές του αύριο.

Ο Δημήτρης Μάγγος είναι κομμωτής, καταξιωμένος Global Redken artist και στέλεχος της REDKEN 5th Avenue Greece και Καλλιτεχνικός Διευθυντής Κομμωτικής του ΙΙΕΚ Praxis.
Είναι ιδιοκτήτης της σειράς κομμωτηρίων Hair Group Saloon στη Χαλκίδα.

Το σεμινάριο είναι εισαγωγικό και απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για σπουδές στην Κομμωτική.

18/07/2018 11:00 - 13:00
ΑΘΗΝΑ: Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο)

 

open day κομμωτικής σχολή κομμωτικής ιεκ κομμωτικής praxis

 

Ο Δημήτρης Μάγγος (https://www.iekpraxis.gr/ekpaideyths/dimitris-maggos) είναι κομμωτής και καταξιωμένος REDKEN artist και στέλεχος της REDKEN 5th Avenue Greece (http://www.redken.gr/) . Είναι ιδιοκτήτης της σειράς κομμωτηρίων Hair Group Saloon στη Χαλκίδα.

Σπούδασε κομμωτική στο Λονδίνο (1995-1997), στην Ακαδημία Tony & Guy, απ’ όπου και πήρε το πτυχίο του. Αμέσως μετά εργάστηκε στο κεντρικό κομμωτήριο της Ακαδημίας (Tottenham Court Road Salon). Έκτοτε, επισκέπτεται την Ακαδημία στο Λονδίνο κάθε χρόνο, έτσι ώστε να ενημερώνεται για τις νέες γραμμές, γυναικείες και ανδρικές. Έχει παρακολουθήσει όλα ανεξαιρέτως τα σεμινάρια του Vidal Sassoon και του Patrick Cameron (εξειδικευμένα σεμινάρια για τα νυφικά κουρέματα/χτενίσματα).

Το 1997 πήρε στο Λονδίνο Πτυχίο εξειδίκευσης στα Extensions. Από το 1998 συμμετείχε σε όλα τα Σεμινάρια του Τεχνικού Κέντρου της L’Oréal Professionnel (Κλειδιά της Βαφής 1 & 2, περμανάντ κλπ.). Το 1999 έλαβε το Πτυχίο της “Αρμονίας Χρωμάτων” (Colorscope), καθώς επίσης και το Πτυχίο του “Ειδικού Προσωπολόγου” (Visagine Total Look).

 

open day κομμωτικής σχολή κομμωτικής ιεκ κομμωτικής praxis

 

Επίσης εκπαιδεύτηκε από τη Revlon ως “Εκπαιδευτής του Τεχνικού Κέντρου”, ενώ λίγο αργότερα έγινε ο Βασικός Εκπαιδευτής της American Crew για όλη την Ελλάδα (δημιουργία και οργάνωση νέων ανδρικών κομμωτηρίων). Μέσω της American Crew εκπαίδευσε το προσωπικό σε αλυσίδες κομμωτηρίων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στα Γιάννενα, στα Χανιά, στη Ρόδο και σε πολλές άλλες πόλεις. Επιπλέον εκπαιδεύτηκε ως Ειδικός Καθηγητής στη Βαρκελώνη (American Crew) και στη συνέχεια συνεργάστηκε με συναδέλφους κομμωτές που ασχολούνται με τα editorial μόδας του περιοδικού τύπου.

Από τη δεκαετία του ’90 έως σήμερα, έχει συμμετάσχει σε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό (Νέα Υόρκη, Παρίσι, Λονδίνο, Βαρκελώνη, Τορόντο, Μόντρεαλ, Νέο Δελχί, Αλάσκα) για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Επίσης παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια που αφορούν το Marketing και την οργάνωση κομμωτηρίων. Έχει παρακολουθήσει στη Γαλλική πρωτεύουσα ειδικά σεμινάρια από τον Jacques Dessange, αλλά κι από άλλους διεθνούς φήμης κομμωτές - καθηγητές.

 

open day κομμωτικής σχολή κομμωτικής ιεκ κομμωτικής praxis

 

10+ 1 Λόγοι για να επιλέξεις τις σχολές κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS:

1. Το 1ο Αναγνωρισμένο ΙΕΚ Κομμωτικής από τη Redken, για την απόλυτη εκπαίδευση! Η REDKEN 5th Avenue NY, είναι η ηγέτιδα μάρκα στην Κομμωτική, με δυνατή παρουσία στην διαμόρφωση των τάσεων κομμωτικής παγκοσμίως και συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με το ΙΕΚ PRAXIS, δημιουργώντας το REDKEN FOUNDATION by ΙΕΚ PRAXIS

2. Υπερσύγχρονα Εργαστήρια Κομμωτικής Τέχνης, σχεδιασμένα από την REDKEN

3. Εκπαιδευτές καταξιωμένοι Hair Stylists

4. Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ειδικότητας είναι ο GLOBAL REDKEN ARTIST Δημήτρης Μάγγος

5. Πρόσβαση για πρακτική άσκηση και προώθηση στην απασχόληση στα κομμωτήρια της REDKEN και σε δεκάδες άλλα καταξιωμένα σαλόνια

6. Οι σπουδαστές λαμβάνουν κατ’ αποκλειστικότητα- δύο φορές τον χρόνο - τις ΤΑΣΕΙΣ του GUIDO, του Παγκόσμιου Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Redken, πριν αυτές διοχετευθούν στα περιοδικά μόδας

7. Συμμετοχή των τριών (3) σπουδαστών του ΙΕΚ PRAXIS με τις καλύτερες ακαδημαϊκές επιδόσεις, στο Backstage του Mega Event της REDKEN που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Αθήνα

8. ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Salon Emotion / Business Development από τα καταξιωμένα στελέχη της L’Oreal Hellas

9. ΔΩΡΕΑΝ παρουσιάσεις (“guest appearances”) των hair artists που είναι μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας Redken Greece

10. Αποκλειστική χρήση στα εργαστήρια κομμωτικής και εξάσκηση των σπουδαστών με τα αξεπέραστης επαγγελματικής ποιότητας προϊόντα κομμωτικής της Redken

11. ΔΩΡΟ προϊόντα Redken αξίας 500€ στον #1 σπουδαστή ή σπουδάστρια Κομμωτικής, στο τέλος κάθε διδακτικού έτους. Πολλές extra παροχές (ΔΩΡΕΑΝ στολή, βιβλία, αναλώσιμα κλπ)

 

Κλείστε θέση στο Open Day: https://www.iekpraxis.gr/seminar/open-day-kommotikis