Κατηγορία: Σεμινάρια

 

Ο έμπειρος Pastry Chef Αλέξανδρος Κριτσαντώνης, Υπεύθυνος Τμήματος Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής στα ΑΒ Βασιλόπουλος, με μεγάλη προϋπηρεσία στα αρτοσκευάσματα, διδάσκει σε επαγγελματίες.

Τα Γλυκά και Αλμυρά Αρτοσκευάσματα  προσφέρονται κυρίως για πρωϊνό ή για snack όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Δείτε αναλυτικά το σεμινάριο και κλείστε θέση στο https://www.iekpraxis.gr/seminar/mageiriki-zaharoplastiki-artopoiia/almy...

  • Στο σεμινάριο θα γίνει παρουσίαση και παρασκευή των παρακάτω αλμυρών και γλυκών αρτοσκευασμάτων, τα οποία συνήθως προσφέρονται ως πρωϊνό σε φούρνους, fast foods, scack bar και cafes και γενικότερα, σε οποιαδήποτε σημεία πώλησης μικρογευμάτων και snacks.
  • Το Σεμινάριο προσφέρει στους επαγγελματίες της εστίασης και της Αρτοζαχαροπλαστικής, πρωτότυπες ιδέες και συνταγές για αρτοσκευάσματα που διαφοροποιούν το προϊόν από τα παραδοσιακά προϊόντα σφολιάτας και πίτσας και δίνουν το παρών με γευστικές προτάσεις που απευθύνονται σε σύγχρονα και δυναμικά κοινά καταναλωτών.

 

Στο Σεμινάριο θα παρασκευαστούν τα παρακάτω προϊόντα, θα γίνει συζήτηση και επίλυση κάθε απορίας για την παραγωγική διαδικασία και γευστική δοκιμή των προϊόντων από τους συμμετέχοντες:

ΨΩΜΑΚΙΑ για SANDWICHES

  • Ζύμη Γαλλικής Baguette μίνι γάλακτος
  • Ζύμη Ιταλικής μίνι Ciabatta
  • Αρτίδια Kaiser
  • Ψωμάκια ζύμης για Burger

Παραλλαγές στο ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  • κουλούρι με Καστανή ζάχαρη και κανέλα
  • Κουλούρι με Cranberry και αμυγδαλόψιχα
  • Κουλούρι Δάκρυ σοκολάτας & πορτοκάλι

Μπριός (BRIOCHES)

  • με Γκούντα- Μπέικον
  • με Μανιτάρι – Τυριά
  • με Μήλο – Μέλι- Καρύδι

Κις Λορέν (Quiche Lorraine)

  • Κις Λορέν με Τυριά και Μπέικον
  • Κις Λορέν Λαχανικών

ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ

  • Μπάρες με Βρώμη- Ταχίνι -Σπόρους δημητριακών
  • Μπάρες με Cranberry – Σοκολάτα – Αμύγδαλο

Αλμυρά & Γλυκά Μικρογεύματα & Snacks, για Επαγγελματίες. Διάρκεια 12 ώρες
Ημερομηνίες: 18 & 19 Ιανουαρίου 2018, 16:00-21:00
Kόστος 250€

#PraxisGastronomyDays 

#iekpraxis